Ramazzotti Rosato x Prosecco Soligo

21. SEPTEMBER - 15. OKTOBER

SLADKO, SADNO in SVEŽE - Rosato Spritz. Izkoristi 20% popust s kodo LORELLA20 in uživaj v poletni osvežitvi. Koda velja do 15.10.2022.

Aperitivo Rosato x Prosecco Brut 1+3
Ramazzotti
Italija
·

33,99 €
Ramazzotti v Sloveniji velja za utelešenje tipičnega italijanskega veselja do življenja.Edinstveno kakovost znamke Ramazzotti pa je zdaj prvič mogoče spoznati tudi kot aperitiv. Zaradi svoje svežine in nizke vsebnosti alkohola, ki ne presega 15 % vol., Aperitivo Rosato izkazuje tisto lahko, živahno plat znamke Ramazzotti. Edinstvena kombinacija hibiskusa in cvetov pomaranč je odlična osnova za čudovite sadne pijače.PRIPRAVITE SI SVEŽ IN SADEN KOKTAJL ROSATO SPRITZPotrebujete:5dcl Ramazzoti Aperitivo Rosato10 cl Prosecco SoligoLedene kockeListe bazilikeRamazzoti Aperitivo Rosato in Prosecco Soligo nalijte v vinski kozarec. Dodajte ledene kocke. Pijačo okrasite z nekaj listi bazilike in koktajl je pripravljen.
Blagovna znamka
Ramazzotti
Država
Ramazzotti Aperitivo Rosato 0,7l
Ramazzotti
Italija
·

12,39 €
Ramazzotti v Sloveniji velja za utelešenje tipičnega italijanskega veselja do življenja. Tradicionalno milansko podjetje poleg tega tesno povezujejo z izrazom digestiv, zahvaljujoč se njegovi klasiki med zeliščnimi likerji, Amaru.Edinstveno kakovost znamke Ramazzotti pa je zdaj prvič mogoče spoznati tudi kot aperitiv. Zaradi svoje svežine in nizke vsebnosti alkohola, ki ne presega 15 % vol., Aperitivo Rosato izkazuje tisto lahko, živahno plat znamke Ramazzotti. Edinstvena kombinacija hibiskusa in cvetov pomaranč je odlična osnova za čudovite sadne pijače.
Blagovna znamka
Ramazzotti
Država
Barva
rose
Volumen
0,7
Struktura
liker
Sladkorna stopnja
liker
Alkoholna stopnja
15 %
Prosecco Brut
Soligo
Italija
·
Veneto
·
Belo
·
Brut
·

7,20 €
Proizveden iz sorte Glera.Slamnato rumene barve z zelenkastimi odtenki.Vonj po oreščkih (mandlji, lešniki) in belem cvetju (akacija, lilija, šmarnica).V ustih je sveže in dobro uravnoteženo, s sočnim zaključkom.Postrezite pri temperaturi 4-6 °C.Je odličen aperitiv. Zelo dobro se poda k ribjim jedem ter testeninam (marinirane ribe, testenine s školjkami, testenine z maslom in žajbljem…).Najbolje popiti mladega.
Blagovna znamka
Država
Regija
Veneto
Barva
belo
Volumen
0,75
Sorta
Penine
Struktura
penine
Sladkorna stopnja
brut
Alkoholna stopnja
11 %
Vsebuje
sulfit