BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Gin AUFBIX

Nekje na Štajerskem izvira eden izmed vrhunskih slovenskih ginov. Zato so mu morali nadeti ime, ki bo s seboj poneslo malce domače trmoglavosti, kreposti in pivske tradicije. “Aufbix”, legendarni štajerski bojni klic, tako postane novonastala zdravica, ki jo pospremi še v mednarodni zasedbi ustvarjena podoba steklenice z bolj ali manj pravljičnimi motivi s sončne strani Alp.

31,50 €

Ni na zalogi.
(0)

Ni več na voljo

Obvesti me, ko bo izdelek na zalogi:
Blagovna znamka
Aufbix
Volumen
0,7 L
Alkoholna stopnja
40 %

Dolg opis

Na sončni strani Alp leži dežela čarobnega slovesa. Dežela, kjer je trava vedno bolj zelena kot drugod, kjer živali spregovorijo in je vsak lahko junak. Dežela, kjer se nobena šala ne dogaja v baru, saj potem ne bi bila več šala. Tam sovražniki postanejo najboljši prijatelji, Aufbix pa njihova zaprisežena zdravica za prav vsako priložnost. Tako ni nič nenavadnega, da je to najbolj edinstven gin slovenskega porekla, ustvarjen iz skrbno izbranih sestavin ter začinjen z esenco citrusov. Zato osveži svoj pristop do življenja in vedno nazdravi - naj si bo kot zmagovalec ali poraženec. :Aufbix na to!

Aufbix je edinstven gin slovenskega porekla, izdelan iz skrbno izbranih sestavin. Na okusu boste zaznali rdeče pomaranče, grenivke, brinove jagode, koriander in kardamom.

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Gin AUFBIX

31,50 €
Ocenite izdelek