vinska klet

EDI SIMČIČ

 

EDI SIMČIČ

VINSKO ZGODBO zasnuje, razplete in oplemeniti sama trta. Človek je njen spremljevalec. Klet Edi Simčič je vinska hiša s kratko tradicijo stekleničenja vin, vendar so se izkušnje in ljubezen do trte izoblikovale skozi rodove Simčičevih, ki so znali prisluhniti naravi.


Od prvih začetkov v letu 1989 z 2000 steklenicami je današnja proizvodnja že dosegla 45.000 steklenic vin, ki presegajo meje domače zemlje in imajo ljubitelje na vseh petih celinah sveta.


Širok izbor stekleničenih vin je razdeljen v dve liniji: osnovna linija predstavlja vstopno točko v svet vin, kamor sodijo beli pinot, Triton (zvrst chardonnayja, sauvignona in sivega pinota), Duet roze in Duet (zvrst merlota in cabernet sauvignona). Nadgrajuje jo linija donegovanih vin, ki izražajo ves potencial strukture, moči in elegance. V tej družbi, z zlato kronico na etiketah, se nahajajo rebula, malvazija, sivi pinot, chardonnay, sauvignon, Triton lex (zvrst chardonnaya, sauvignona in rebule), Kozana (chardonnay z ene lege), Duet lex in Kolos. Med posebneže sodita še dve sladki vini iz sušenega grozdja, beli Edijev izbor in rdeča Bosa rosa.

izdelki

blagovne znamke EDI SIMČIČ

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.