vinska klet

MAROF

 

MAROF

POSESTVO MAROF leži na griču, posajenem z vinogradi, v osrčju neokrnjene narave. Ko se z avtom vzpenjate po cesti in pustite za seboj vasi, nato pa še zadnje hiše, dobivate občutek, da ste na napačni poti, saj med gozdovi in travniki še zdaleč ne pričakujete posestva. Tedaj vas preseneti čudovit razgled, ob katerem človeku zastane dih: na vrhu griča, ob boku starega obnovljenega dvorca, stoji sodobna vinska klet, med njima pa raste mogočna lipa, kot bi povezovala staro z novim.

Vinogradniki z vso skrbnostjo do narave obdelujejo 35 hektarjev vinogradov: ti se razprostirajo na treh lokacijah Krajinskega parka Goričko, ki se lahko pohvali z največjim številom sončnih ur v Sloveniji. V vinski kleti Marof v pridelavi vin zvesto sledijo tradiciji. Zaradi nizkih donosov in skrbno odbranega grozdja ob minimalnih posegih v kleti se vina odlikujejo po žlahtnosti, k temu pa prispeva tudi to, da izhajajo z najboljših vinogradniških leg na Goričkem.

Vina Marof nastajajo pod skrbno strokovno taktirko priznanega vinarja Uroša Valcla. Z duhom tradicije vas vina Marof popeljejo v čarobno preteklost, s svežino in iskrivostjo pa dajejo svojstven pečat sedanjosti.

izdelki

blagovne znamke MAROF

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI