Novice

Izberite si vinsko vitrino, mi pa vam jo založimo

IZBERITE SI VINSKO VITRINO, MI PA VAM JO ZALOŽIMO

Vinske omare za shranjevanje vin ponujajo podobne pogoje za shranjevanje vin kot jih ponujajo vinske kleti. So idealna izbira za dolgotrajno skladiščenje in shranjevanje večjih zalog vina. Če ste v iskanju primerne vinske vitrine za vaš dom, ste na pravem mestu. Za vas imamo super predlog - vi si izberete svojo vinsko vitrino, mi pa vam jo založimo. Vas je zamikalo?
Ob nakupu vitrine, ki vam najbolj ustreza, vam jo založimo z odličnimi vini v vrednosti 10 % zneska vinske vitrine.

 
Vinske vitrine Liebherr so sinonim za kvaliteto v vsakem detajlu. Multi-temperaturne vinske omare ponujajo raznovrstno shranjevanje za različne tipe vina pri njihovih idealnih temperaturah. Inovativna podnebna tehnologija v omari ustvari razslojevanje, zato je možno hkrati na zgornji polici hraniti rdeče vino pri +18 °C, v spodnjem delu je možno hraniti penino pri temperaturi +5°C, v srednjem delu pa je temperatura idealna za belo vino
In kot pravi vinski poznavalec in publicist Leon Beton: " Sistematično spoznavajte vse dobro, kar imate doma, ne pozabite pa tudi na tuja vina. Z rednim pokušanjem domačih in tujih vzorcev boste dobili dragocene izkušnje. Ob pokušanju vin različnih slogov in različnega porekla boste spoznali lastne preference."
Oglejte si vinske vitrine Liebherr.

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI