Novice

Poletje s Sandaro

POLETJE S SANDARO


Sandara je osvežujoče peneče vino s finimi mehurčki. Nežna pijača z nizko vsebnostjo alkohola vas bo navdušila! V prihajajočih vročih dneh bo zagotovo predstavljala nepogrešljiv del vaših druženj - elegantno oblikovana steklenica z nežno poslikavo pa lahko kasneje krasi vaš dom.
Sandara Premium Sangria
Peneča, premium Sangria je biser mediteranske kulture. Narejena je iz prefinjenega vina ter naravnih izvlečkov limon in pomaranč, pridelanih v najboljših španskih sadovnjakih. Navdušil vas bo omamen okus po malinah, jagodah in češnjah. Skrivnost Sandara Sangrie je v njeni eleganci. Povezujejo jo mehurčki, ki tvorijo popolno kombinacijo sladkih in kiselkastih arom, ustvarjenih v pravem ravnotežju. Peneče vino z intenzivnim okusom, esenco breskve in pomaranče.  Vsebuje 8% alkohola. Svežina Sandara Sangrie vas bo očarala in pričarala prijeten občutek.
Sandara Lemon
Osvežujoča fuzija iz belega vina in limon z mediterana. Pijača z edinstvenim okusom, ki je idealna spremljevalka ob vročih mesecih. Vsebuje 5,5% alkohola. Briljantno, čisto peneče vino z zelenkastimi podtoni. Na nosu se pokaže limeta in limona z izvlečkom hmelja, ki daje kompleksen aromatski užitek. V ustih je sveža in živa.

Kako pripraviti Sandara Premium Sangrio in Sandara Lemon? Čisto preprosto!

V kozarec natresite veliko ledu in dodajte osvežujočo Sandara Premium Sangrio ali Sandara Lemon.

Popolna osvežitev v vročih dneh!

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI