Novice

Prevzeli smo zastopstvo Franklin & Sons tonikov!

PREVZELI SMO ZASTOPSTVO FRANKLIN & SONS TONIKOV!

Pijače Franklin & Sons so bile širši javnosti predstavljene že leta 1886. Kasneje so se bratje Franklin uveljavili kot strokovnjaki pri ustvarjanju pristnih in kakovostnih receptov,  ki so nastajali iz okusnih in ročno nabranih sestavin. Danes na trgu ponujajo vrhunske in mednarodno nagrajene tonike, ki obljubljajo edinstveno izkušnjo.

Osnova Franklin & Sons tonikov je peneča izvirska voda iz pokrajine Staffordshire. V ponudi imajo le tonike naravnih okusov, ki ne vsebujejo barvil, sladil in konzervansov. Podjetje je na mednarodnem tekmovanju »The Great Taste Award«, kjer priznani strokovnjaki opravljajo slepe degustacije, beležilo vrhunski uspeh, saj so za njihove tonike prejeli kar šest nagrad. Prejeli so laskavi naziv "The Grate Taste Producer".

Nagrada »The Great Taste« predstavlja največje priznanje v  panogi in jo pogosto opisujejo kot »Oskar v panogi hrane in pijače«.


OKUSI, KI JIH LAHKO DOBITE PRI NAS

NATURAL INDIAN TONIC WATER

Nagrajena nežna mešanica peneče izvirske vode iz pokrajine Staffordshire, arome kinina in najboljšega britanskega sladkorja. Brez glutena. Ne vsebuje umetnih barvil, arom, sladil in konzervansov. Na voljo v 200 ml in 500 ml stekleničkah ter v 150 ml pločevinkah.
LIGHT TONIC WATER
Nizkokalorična različica nagrajene naravne Indian Tonic Water, narejena po istih postopkih s penečo izvirsko vodo, dodatki ter polovico manj sladkorja kot pri naravnem Indian toniku. Ne vsebuje umetnih barvil, arom in sladil ter konzervansov. Na voljo v 200 ml in 500ml stekleničkah.
SICILIAN LEMON TONIC
Nagrajen tonik z okusom limone je izdelan iz peneče izvirske vode, sicilijanskih limon ter kinina. Brez glutena. Ne vsebuje umetnih barvil, arom in sladil ter konzervansov. Na voljo v 200 ml stekleničkah.
CLASSIC LEMONADE
Originalna, sveža limonada, narejena iz peneče Staffordshirske izvirske vode in limoninega soka z Južne Amerike, ki ustvarja živahno mešanico. Ne vsebuje umetnih barvil, arom in sladil ter konzervansov. Na voljo v 150 ml pločevinkah.
ELDERFLOWER & CUCUMBER TONIC WATER
Bezeg je zaradi svoje lahke in naravne sladkosti popoln partner koktajlov, zato je ta tonik prijeten spremljevalec katerekoli pijače. Dodatek kumare ponuja svež in prijeten okus, ki zaradi rahle grenkobe kinina še bolj popestri poletni »Gin-Fizz«. Na voljo v 200 ml stekleničkah.
RHUBARB & HIBISCUS TONIC WATER
Narejen iz fine rastline rabarbara, ki prinaša svežo ostrino, skupaj z dodatkom hibiskusa pa ustvarjata sofisticirano in popolno mešanico. Na voljo v 200 ml stekleničkah.
COLA 1886
Cola 1886 je izredno zanimiva in predstavlja navdih za edinstvene kombinacije okusov, ki jih je družina Franklin odkrila leta 1886. Ne vsebuje umetnih barvil, arom in sladil ter nobenih konzervansov. Na voljo v 275 ml stekleničkah.
GINGER BEER
Večkrat nagrajena klasična britanska pijača, ki lepo združuje sladkost z ostrimi aromami citrusov in toplimi ingverjevimi toni, ki prinašajo rahlo pekoč zaključek. Ne vsebuje umetnih barvil, arom in sladil ter nobenih konzervansov. Na voljo v 275 ml stekleničkah ter 750 ml steklenicah.
MANCHESTER GIN WITH FRANKLIN & SONS SICILIAN LEMON TONIC
Mešanica Manchester gina in Franklin Sicilian Lemon tonika, ki poleg peneče izvirske vode vsebuje tudi sicilijanske limone. Nežno sladek okus malin, ki jih vsebuje gin, ustvarja lepo ravnovesje skupaj s citrusi, ki jih vsebuje tonik. Mešanica je prejela zlato nagrado v »Taste Category« na »International Spirits Challlenge 2019«. Slepo degustacijo so opravili svetovno znani strokovnjaki. Na voljo v 250 ml pločevinkah.

 

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI