Novice

Prihaja Zzysh® revolucija!

Ljubitelji vina, pripravite se!  Prihaja Zzysh® revolucija.

Bi si ob kosilu radi privoščili kozarec vina, vendar ne želite odpirati steklenice, saj gre »le za kozarec vina«? Švicarska inovacija rešuje ta problem.

Zzysh se je prvič pojavil na trgu leta 2009 kot zamisel podjetnika in ustanovitelja Manfreda Jünija, katerega vizija je bila ustvariti izdelek, ki bo na preprost, enostaven način ohranil okus in svežino hrane in pijače. 

Švicarski revolucionarni sistem za ohranjanje mirnih in penečih vin ter šampanjcev je postal nepogrešljiv pripomoček v vašem gospodinjstvu. Zzysh®Wine in Zzysh®Champagne ohranjata vino in šampanjec v takem stanju kot je bilo ob odprtju steklenice in to še nekaj tednov po tem ko ste potegnili zamašek iz steklenice.
zzysh® ščiti vino ali penino pred oksidacijo, hkrati pa ohranja okus, barvo, svežino in mehurčke. Ta edinstvena švicarska tehnologija nadomešča zrak v steklenici s 100-odstotnim argonskim plinom, v primeru, da gre za vino ali ga stisne z mešanico argona in ogljikovega dioksida, če gre za peneče vino.
 
Elegantna in enostavna rešitev za vse ljubitelje vin.

Korak 1: Odprite steklenico

Korak 2: Odprto steklenico zaprite z inovativnim zzysh vinskim ali peninskim zamaškom. Ne skrbite, prilega se na vse vrste steklenic.

Korak 3: Na zzysh zamašek prislonite držalo s plinom za 3-5 sekund. Ko s polnjenjem zaključite odstranite držalo in steklenico shranite v hladilnik ali primerno mesto. 

Korak 4: Okusite vino in uživajte v preostanku steklenice, kadar koli želite. Znova in znova.

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI