Novice

Spletna hiša dobrih vin

SPLETNA HIŠA DOBRIH VIN
Prihaja vikend in težko pričakovano večerno druženje z najljubšimi. Jedilnik je znan, določiti morate le še vinsko spremljavo. Dekleta si želijo rose, moški predstavniki bi raje rdeče, vi pa jih želite ob sladici presenetiti še z nečim sladkim. Smernice imate, kaj pa zdaj? Pripravili smo vam navodila kako se hitro sprehoditi po naši spletni trgovini ter poiskati prave vinske mojstrovine, ki bodo navdušile. Pa začnimo!
DOBRODOŠLI V NAŠI SPLETNI TRGOVINI
Z obiskom spletne hiše dobrih vin www.kozelj.si se naše skupno popotovanje po vinski Sloveniji prične. Najprej se za nekaj sekund zadržite na vstopni strani in počakajte, da se pred vašimi očmi zavrtijo fotografije in akcije, ki vam jih pripravljamo. Morda se vam nasmehne sreča in namesto treh naročenih steklenic, prejmete še tri gratis! Super, kajne?

S klikom na gumb spletna trgovina se odpre meni, kjer se razvrsti naša celotna ponudba.
Ker iščete vina, s katerimi boste navdušili svoje goste, kliknite na kategorijo vina, kjer se vam odpre pravi nabor vinskih poslastic. Rose, belo, rdeče ali peneče, slovensko ali italijansko? Obkljukajte vaše želje na levi strani in takoj bo malce lažje. Iščete lahko po blagovni znamki, ceni, strukturi, barvi, regiji, …
Ste zadovoljni z ožjim izborom? Super, nadaljujmo. Pred nami so trije roseji, ki jim je poleg tega, da bodo očarali vaše dame, skupno tudi to, da prihajajo iz Goriških Brd. Pa vendar … etikete so vse čudovite, cene posamezne steklenice pa povsem primerljive. Za fotografijo steklenice se skriva podroben opis vina, zato kliknite na več in na podrobnosti. Zdaj pa bo odločitev malce lažja, kajne?
Rose Dar sonca je izbran. Po enakem postopku poiščite še rdeče vino za moške ter sladki biser večera – saj veste, da očarate!
Tako, košarica je polna in le še nekaj korakov vas loči do konca. Preden pritisnete gumb nadaljujte lahko še enkrat preverite na vstopni strani www.kozelj.si, če vas čaka kakšno presenečenje kot je na primer promocijska koda za popust. V kolikor ste ujeli akcijo s kodo, jo vpišete in nadaljujete. Če ste že registrirani, na naslednjem koraku vpišete vaš e-naslov in geslo ter kliknete prijava.

ŠE NIMATE RAČUNA?
Naredimo ga! Gre za enkraten korak, ki je zelo enostaven. S klikom na še nimate računa, se bo odprl obrazec, vpišete svoje podatke in nadaljujete.

Na naslednjem koraku preverite naslov za račun in naslov za dostavo, da bo vino prišlo v prave roke. Pohvalimo se lahko, da vam vino dostavimo v roku 3 delovnih dni (razen če vmes poseže višja sila, kar pa se *trkamo* zgodi res malokrat). Ker vemo, da se včasih zelo mudi, vam nudimo tudi opcijo prevzema naročenega v naši vinoteki v Mostah ali pa v Wpoint Dvor v Ljubljani.
 
Tokrat imate še nekaj dni časa, zato se pustite malo razvajati in obkljukajte dostavo na dom. Pričakujte, da bo v kratkem pozvonilo na vaših vratih.
PLAČILO PO POVZETJU, PAYPAL EXPRESS ALI PLAČILO PO PREDRAČUNU?
Kar želite! Izberite možnost, ki vam je najljubša. Po izbiri načina plačila, vas na vašem e-naslovu pričaka povzetek naročila ter navodila za plačilo. Za vas imamo dobro novico – vaš spletni nakup je uspešno zaključen! Počakajte dan, dva ali tri in vaša domača vinska vitrina bo polna.
PO VEČERJI ŠE VINSKO OCENJEVANJE
Prelevite se v prave vinske strokovnjake in si ob večerji zapišite, katero vino vas je presenetilo, navdušilo ali pa ste od njega pričakovali nekaj več. Poiščite izdelke v spletni trgovini in jim dopišite svojo oceno. Naj bo vaše mnenje v navdih in pomoč drugim spletnim obiskovalcem.
SRČEK ZA NASLEDNJIČ
 
Ste vedeli, da lahko vinu podarite srce in se vam tako shrani med priljubljena vina, ki vas počakajo na seznamu vse do naslednjega brskanja po spletni strani? Število priljubljenih vin je neomejeno, tako da kar pogumno.Seznam priljubljenih vin lahko enostavno prenesete v pravi nakupovalni listek, naslednjič pa vse skupaj le dodate v košarico in ste. Hitro in enostavno.
DEGUSTACIJSKI PAKETI
Če pa želite, da gre vse še malce hitreje, kliknite TUKAJ in preglejte 17 pripravljenih degustacijskih paketov. Paketi so sestavljeni z ljubeznijo in željo ponuditi pester nabor vin. Vaš naslednji užitek v vinu je oddaljen le nekaj klikov, zato hitro poiščite svojo popolno kombinacijo.

Želimo vam prijetno nakupovanje!

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI