SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Cabernet sauvignon

Vsi produkti

Cabernet sauvignon

Vino je živahne rubinaste barve z vijoličastimi odtenki. Prevladujejo zaznave poznih, črnih češenj in drobnih gozdnih sadežev, še zlasti maline, med katera se pomešajo prijetne zeliščno-začimbne note (janež, rdeči poper, cimet, vanilja).

Blagovna znamka: ERZETIČ
13,42 EUR
DODAJ V
Vino je živahne rubinaste barve z vijoličastimi odtenki. Srage nakazujejo svežino, ki jo še toliko bolj odločno napoveduje izjemno sadna cvetica. Prevladujejo zaznave poznih, črnih češenj in drobnih gozdnih sadežev, še zlasti maline, med katera se pomešajo prijetne zeliščno-začimbne note (janež, rdeči poper, cimet, vanilja).

Na okusu je izrazito suho in prijetno mineralno, slano. Okus potrdi pričakovanja, ki jih je sprožila cvetica, še posebej pa nas razveseli uravnoteženost alkohola, kislin in taninov. Slednji sicer šele v pookusu pokažejo svojo pravo moč in poskrbijo za dolg odhod, ki temeljito »očisti« usta in jih pripravi za nov grižljaj ali požirek.

Cabernet sauvignon Erzetič je vino, ki se lepo druži z govedino na žaru, zrezki v pikantni omaki, zrelimi siri in tudi nekaterimi mesninami, zlasti s klobaso kožarico z lečo v dijonski omaki. Priporočamo ga tudi k pici z inčuni, burgerjem in nekaterim čokoladnim sladicam... Idealna servirna temperatura je 16 – 18 ° C.
Država porekla:
Slovenija
Regija:
Goriška brda
Barva:
Rdeče
Količina:
0,75 l
Sorta:
Cabernet Sauvignon
Struktura:
Sveža rdeča
Sladkorna stopnja:
Suho
Letnik:
2019
Alkoholna stopnja:
13 %
ECO:
ekološko vino
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Slovenija
Goriška brda
Rdeče
0,75 l
Cabernet Sauvignon
Sveža rdeča
Suho
2019
13 %

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI