SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Cabernet sauvignon

Vsi produkti
VideoSpletni vinski sejem Brez poštnine

Cabernet sauvignon

Prijetno sveže in elegantno vino, z izredno žametnimi tanini. Prevladuje sadnost; okus črnega ribeza in pikantnost črnega popra se lepo dopolnjujeta. Gre za zaokroženo vino z dolgim pookusom.

Blagovna znamka: SANTOMAS
11,00 EUR
DODAJ V
BARVA: Globoka rubinasto rdeča barva z modrikastimi podtoni (enolog Claude Gros, Narbonne).

VONJ: Vonj je zelo intenziven; veliko črnega ribeza in robidnica v kombinaciji z začimbami in prepoznavnim črnim poprom (enolog Claude Gros, Narbonne).

OKUS: V ustih je prijetno svež in eleganten; tanini so izredno žametni. Prevladuje sadnost; okus črnega ribeza in pikantnost črnega popra se lepo dopolnjujeta. Gre za zaokroženo vino z dolgim pookusom (enolog Claude Gros, Narbonne).

Cabernet Sauvignon & HRANA: Gre za sortno prepoznavno, sadno, elegantno sveže vino, ki ga lahko pijemo ob raznih prigrizkih – finger food. Je nežnejše strukture kot refošk in temu primerno naj bodo jedi manj začinjene. Cabernet sauvignon je prijeten spremljevalec plavih rib, temnih delov perutnine, ki naj bodo pripravljene čim bolj preprosto in enostavno. Prijetne so tudi kombinacije z raznimi testeninami (rezanci, ravijoli, kaneloni), naravnim zrezkom, telečjimi jetrci s školjkami v buzari na rdeče, polnjenimi bučkami ali paprikami in raznimi drugimi zelenjavno-mesnimi jedmi. Na zdravje in dober tek!"


Vsebuje sulfit.
Država porekla:
Slovenija
Regija:
Slovenska Istra
Barva:
Rdeče
Količina:
0,75 l
Sorta:
Cabernet Sauvignon
Struktura:
Sveža rdeča
Sladkorna stopnja:
Suho
Letnik:
2018
Alkoholna stopnja:
13,5 %
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Slovenija
Slovenska Istra
Rdeče
0,75 l
Cabernet Sauvignon
Sveža rdeča
Suho
2018
13,5 %

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI