Chardonnay

Vsi produkti
-30%

Chardonnay

Bolj kot na vroče poletje nas spominja na prijetne poletne noči, za katere si želimo, da bi kar trajale in trajale. V ustih izstopa eleganten značaj, saj dopadljive kisline in izrazita mineralnost z masleno noto ublažijo toplino alkohola in ohranjajo svežino

Blagovna znamka: ERZETIČ
10,00 EUR 7,00 EUR
DODAJ V
Vino slamnato-rumene barve z zelenimi odtenki. Bogata cvetica daje predvsem vtis zrelosti samega grozdja in sadežev, na katerih nas spominja (breskev, jabolko, ananas in drugo tropsko sadje). Bolj kot na vroče poletje nas spominja na prijetne poletne noči, za katere si želimo, da bi kar trajale in trajale. V ustih izstopa eleganten značaj, saj dopadljive kisline in izrazita mineralnost z masleno noto ublažijo toplino alkohola in ohranjajo svežino. V dolgem pookusu prihaja do izraza slanost, mestoma že kar pikantnost.

Vino in hrana: Chardonnay Erzetič priporočamo k rižotam in testeninam z grahom, belemu mesu v bogatih omakah, orientalsko začinjenim jedem, mastnim sladkovodnim in morskim ribam (som, jegulja, orada), jedem s stročnicami, pernati divjačini (fazan, prepelica), kapunu, svinjski krači in k podobnim, z maščobo.


Vsebuje sulfit.
Država porekla:
Slovenija
Regija:
Goriška brda
Barva:
Belo
Količina:
0,75 l
Sorta:
Chardonnay
Struktura:
Sveža bela
Sladkorna stopnja:
Suho
Letnik:
2018
Alkoholna stopnja:
13 %
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Slovenija
Goriška brda
Belo
0,75 l
Chardonnay
Sveža bela
Suho
2018
13 %

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI