SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Cuvee White 34

Vsi produkti
Video

Cuvee White 34

34 je bogato in prefinjeno vino polnega telesa, z zrelimi sadnimi in začimbnimi notami, ki so posledica zorenja v hrastovih sodih.

Blagovna znamka: PUKLAVEC FAMILY WINES
20,50 EUR
DODAJ V
Pred vami je vino, ki predstavlja sinonim za družinsko tradicijo in hkrati ponos naših strokovnjakov, ki z ročno trganim grozdjem iz skrbno izbranih nasadov ohranijo v vinu odraz regije, predanosti ter spoštovanja. Cuvee 2016 je sestavljen iz petih sort: Chardonnay, Renski rizling, Šipon, Sauvignon in Sivi pinot, ki edinstveno prispevajo h karakterju, v katerem se izmenjujejo svežina in sadnost kot tudi kompleksnost in večplastnost. Rezultat se zrcali v bogatem in prefinjenem vinu polnega telesa, z zrelimi sadnimi in začimbnimi notami, ki so posledica zorenja v hrastovih sodih.

Srednje globoke zlatorumene barve. Srednje poudarjena, umirjena cvetica nakazuje tako zorenje, kot mladost. Zrela jabolka, kanček pikantnih not v smeri cimeta, sočne hruške. Prepleteno pestro in ravno prav aromatično, da pove, da gre za regijo, kjer je aroma eden ključnih atributov. Suho v ustih, krepkejše, tekstura je oljnata, v ustih zaznamo tudi nekaj kvasnih not. Kislin je živahna, višja, zrela. Vino je po petih letih v odlični formi, več kot prepričljiv je zaključek, kjer se aromatični profil prav prijetno razpre in zaključi v dolgem zatonu.
Država porekla:
Slovenija
Regija:
Štajerska Slovenija
Barva:
Belo
Količina:
0,75 l
Sorta:
Beli Cuvee
Struktura:
zrelo belo vino
Sladkorna stopnja:
Suho
Letnik:
2016
Alkoholna stopnja:
13,5 %
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Slovenija
Štajerska Slovenija
Belo
0,75 l
Beli Cuvee
zrelo belo vino
Suho
2016
13,5 %

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI