SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

izbrana vina

DAR SONCA

dar sonca

Pridružite se nam na naših vinskih popotovanjih. Izberite Dar sonca.

Za trenutek zaprite oči in pomislite na svoj najljubši kotiček, povezan z vini. So to Brda ali Vipavska dolina? Slovenska Istra? Ali pa morda Štajerska? Kaj je našim čudovitim vinorodnim kotičkom skupnega poleg navezanosti do trte, ki si jo delimo ljubitelji dobrih okusov?

Sonce. Navsezgodaj prebudi z jutranjo roso osvežene vinograde, jih nato skozi dan polni s svojimi žarki in zvečer z zahoda nežno poboža, kot bi želelo povedati, da je čas za počitek. »Sonce – z vsemi planeti, ki ga obkrožajo in so od njega odvisni – še vedno lahko dozori grozd, kot da nima v vesolju početi nič drugega,« je Galileo Galilei, veliki fizik, matematik, astronom in filozof, v enem stavku strnil njegovo enkratnost in popolnost.
Tako kot kroži Zemlja okrog Sonca, se plete tudi naša zgodba pod imenom Dar sonca. Čudovitih krajev, skrbno negovanih trt in zapeljivih okusov slovenskih vinorodnih okolišev je preveč, da bi se odločili za enega samega. Zato med njimi iščemo navdih in izbiramo, kar pridelajo pridne roke naših spremljevalcev, pridelovalcev tradicionalnih sort in sodobnejših, a z enako ljubeznijo pridelanih vin.
 

prednost

kakovost in zmerna cena

Ker iščemo pozorno in s premislekom ter se odločamo le za tisto, kar nas popolnoma prepriča, vas čaka v steklenicah vino odlične kakovosti. In ker si želimo, da bi delili strast, navdušenje in ljubezen do vina naše blagovne znamke z nami čim pogosteje, vam ga ponujamo za primerno, zmerno ceno.
 
 

linije

dar sonca in dar sonca select

Dar sonca prinaša popotovanje po vinskem zemljevidu Slovenije in je ustvarjen po vaši meri. Igriva rumena ali rubinasto rdeča barva v kozarcu? Nežni ali intenzivnejši vonji, lahkotnejši ali polnejši okusi? Malvazija, cabernet sauvignon, rumena rebula, sivi pinot, rose, refošk ali pa sladki izbor?

Vina Dar sonca so raznolika, kot se razlikujejo najlepši kotički naših najljubših krajev. Sončni žarki, ki nas vodijo pri izbiri, pa so ne glede na to, kateri okus vas bo prepričal prihodnjič, ko si boste privoščili nepozaben trenutek ob izbrani kapljici, enaki.

Dan brez vina je dan brez sonca.
                                 
francoski pregovor

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI