SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Degustacijski paket NEŽNI ROSEJI

Vsi produkti

Degustacijski paket NEŽNI ROSEJI

Španski, francoski, slovenski, privlačno svetli, rožnati, polni življenja in sadnosti. Ja, to so roseji! Z njimi boste očarali svojo damo, taščo, prijateljico ali sosedo. V paketu najdete Rose By.Ott – Chateau de Selle, Rose Dar sonca, Rose Marques de Murrieta, Damski rose Erzetič, Rose Cotes de Provence 2018 Chateau Gassier in Rose Guerila.

90,10 EUR
DODAJ V
Paket vsebuje:

ROSE BY.OTT – CHATEAU DE SELLE:
Privlačen svetel odtenek rožnate barve. Zapeljiva aromatična paleta ponuja citruse in rdeče jagodičevje, bogat, mineralni okus s prevladujočimi notami breskve in marelice pa dajeta lepo svežino.

ROSE - DAR SONCA
Nežne rožnate barve. Cvetica je mladostna, po malinah, jagodah, jagodnih bombonih. V ustih je suho, srednjega telesa, zmernih kislin Sadni karakter v ustih je lepo izražen, dokaj pester, najdemo še suha zelišča, seno. Dokaj dolg zaton. Prav prijeten rose.

ROSE – MARQUES DE MURRIETA:
Vina Marqués de Murrieta pridelujejo samo iz lastnega grozdja iz njegovih 300 hektarjev velikih vinogradov (Finca Ygay), v podregiji Rioja v Alti Rioja. Vino je svetlo roza barve, polno življenja in elegance. Sadno in sveže z neverjetno zapletenostjo.

DAMSKI ROSE – ERZETIČ:
Vino je nežno rdečkaste barve z oranžnimi odtenki. Cvetica je zadržana, sadna, s prevladujočimi notami drobnih rdečih gozdnih sadežev, zlasti malin. Na okusu prijetno elegantno, polno, z ravno pravšnjim ostankom neprevretih sladkorjev, ki izpostavijo njegov sadni značaj. Ob pravi eksploziji brusnic, malin, borovnic in jagod nas še vedno prisotna svežina spomni tudi na zrele drnulje in še poveča pitnost tega vina, ki nam prikliče v spomin petje škržatov v vročih poletnih popoldnevih.

ROSE COTES DE PROVENCE 2018 – CHATEAU GASSIER:
Nežne, svetlo oranžne in roza barve. Note mandljevih cvetov, belega sadja . Arome eksotičnega sadja in začimb. Vino je lepo zaokroženo, suho, sadno.

ROSE – GUERILA:
Barva češnjevo rdeča, iskriva. Vino izraža sortne lastnosti cabernet sauvignona in merlota, tako po vonju kot po okusu. Prepoznavni vonji jagode, češnje in črnega ribeza. Izrazita sadnost, svežina in mehkoba.


Vsebuje sulfit.
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI