SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Degustacijski paket PENEČA ELEGANCA

Vsi produkti

Degustacijski paket PENEČA ELEGANCA

Presenetite najbližje z venčkom najboljših. V paketku Prosecco Soligo, Penina Rosato Col de Mez Soligo, nepogrešljiva Zlata penina Brut natur iz Radgonskih goric, Penina Bjana Rose Bjana, Penina Medot Brut Medot, za povrh pa eden in edini – šampanjec Brut Premier Roederer. Nepozabna zabava zagotovljena!

Produkta trenutno ni mogoče kupiti.
Paket vsebuje:

PROSECCO – SOLIGO:
Slamnato-rumene barve z zelenkastimi odtenki, z izrazitim sadno-cvetnim vonjem (jabolka, hruška, akacija, agrumi), izrazito kislino, lepo uravnoteženo s sladkorjem. Najboljše popiti mladega.

PENINA ROSATO COL DE MEZ – SOLIGO:
Vino je barve rožnatega cveta. Nežna cvetica spominja na jagodičevje in cvetje. Je prijetnega in aromatičnega okusa. Dober aperitiv.

ZLATA PENINA BRUT NATURE – RADGONSKE GORICE:
Gladek in obstojen vonj izžareva vso bogastvo klasične proizvodnje penin. Sadne arome so odraz večletnega zorenja na kvasovkah. Prevladuje vonj po lupinastem sadju, praženih mandeljnih in lešnikih. Prefinjen okus, dovršenost in skladnost vinskih sestavin je rezultat dolgoletne tradicije proizvodnje penin po klasični metodi.

PENINA BJANA ROSE – BJANA:
Barva je srednje poudarjena, spominja na barvo lososa. Mehurčki so številni, drobni in fini. Cvetica je dozorela, fina in kompleksna. Prevladujejo sadne note po jagodah in drobnih rdečih sadežih.

PENINA MEDOT BRUT – MEDOT:
Medot Brut je zvrst rebule kot prevladujoče sorte modrega pinota in chardonnaya. Barve svetlega zlata z zelenimi odtenki. V ustih ga odlikuje fina tekstura, eleganca in mineralnost. Lupina citrusov in jagode je podprta s popečenim kruhom. Zaključek je bogat in pookus dolg.

CHAMPAGNE BRUT PREMIER – ROEDERER:
Svežina, finost in svetlost ta šampanjec označujejo kot popolno vino za praznične priložnosti. Njegova strukturirana tekstura, bogastvo in dolžina so izrazito vinski. Je polno kompleksno vino, ki je hkrati bogato in močno, obenem pa ostaja odlična klasika.


Vsebuje sulfit.
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI