Degustacijski paket PENEČA PREDSTAVA Z MEDOTOM

Vsi produkti

Degustacijski paket PENEČA PREDSTAVA Z MEDOTOM

»Vino je umetnina!«, pravi Zvonimir Simčič, oče rebule in ustanovitelj hiše Medot. Kar šest njihovih umetnin vam v enem paketu pripeljemo na dom. Odprite vrata penini Medot Brut, penini Medot Millesime, penini Medot Extra Brut, penini Medot Rose, penini Medot Blanc de Blanc ter penini Medot Brut 48. Uživajte!

162,25 EUR
DODAJ V
Paket vsebuje:

PENINA MEDOT BRUT:
Medot Brut je zvrst rebule kot prevladujoče sorte modrega pinota in chardonnaya. Barve svetlega zlata z zelenimi odtenki. V ustih ga odlikuje fina tekstura, eleganca in mineralnost. Lupina citrusov in jagode je podprta s popečenim kruhom. Zaključek je bogat in pookus dolg.

PENINA MEDOT MILLESIME:
Mehak in kremast z lepo kaskado izredno drobnih mehurčkov. Svetlo-slamnate barve z zlatimi odtenki. Privlačen in kompleksen vonj po citrusih in jagodah se prepleta z zaznavami popečenega kruha in masla, kar je posledica dolgega zorenja na drožeh.

PENINA MEDOT EXTRA BRUT:
Zlato rumena z nežnim zelenim odtenkom. Aroma v začetku sladka, dozorela, z nežno aromo kostanja, kokosa in kruhove skorje. Nato prevladujejo cvetne in citrusne note, ki se prepletajo z mineralnimi notami opoke. Harmoničen okus, uravnotežen in poln.

PENINA MEDOT ROSE:
Živahne nežne rožnate barve z vijoličastimi odtenki. Zaznamo cvetne venčne liste, smetano, lešnikov biskvit, kakor tudi citruse in med. Okus po jagodah in rdečem sadju daje penini dolžino. Okus po praženem kruhu in lešnikih prispeva h kompleksnosti. Zaključek zelo svež in uravnotežen.

PENINA MEDOT BLANC DE BLANC:
Bogata, elegantna, mineralna penina. Vonj suhega sadja, mandljev in praženih lešnikov se meša z vonjem svežega sadja, zelenega jabolka in rumene melone. Kremozen občutek finih mehurčkov poudari okus maslenega brioša, kandiranih citrusov in veliko mineralnost, slanost. Pookus je dolg, trajen in eleganten.

PENINA MEDOT BRUT 48:
Penina rumeno zelene barve z zlatimi odtenki in bogato peno. Sadne in mandljeve note se družijo z zaznavo kruhove skorje. Harmonična in uravnotežena penina svežega in mehkega okusa.


Vsebuje sulfit.
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI