SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Degustacijski paket PIKNIK PAKET

Vsi produkti

Degustacijski paket PIKNIK PAKET

Piknik s prijatelji, vi pa ste zadolženi za pijačo? Vino je vedno dobra ideja! Pripravili smo vam paket vin Dar sonca, ki zadovoljijo vse okuse oziroma vsakogar. Naj vas osveži Malvazija, Rumena rebula, Sauvignon, Refošk, Cabernet sauvignon in nežni Rose.

39,90 EUR
DODAJ V
Paket vsebuje:

MALVAZIJA:
Vino je iskrive rumene barve z zelenimi odtenki. Vonj je svež, spominja na sadje, cvetje in mandlje. V ustih je vino sveže, harmonično, primerno za spremljavo tako rečnih kot morskih rib pa tudi domačih mesnin.

RUMENA REBULA:
Svetlo rumene barve z zelenimi odtenki. Cvetica po agrumih, belem cvetju, zelenem jabolku. Svežega okusa, prijetne kisline, sadno, z mineralnim pookusom.

SAUVIGNON:
Svetlo rumene barve z zelenimi odtenki. Vonj po bezgu se prepleta z zaznavo trav, listov paprike in paradižnika. Prijetna kislina daje vinu potrebno svežino.

REFOŠK:
Intenzivno rubinasta z vijoličnimi odtenki. Intenziven vonj spominja na robidnico, borovnico in zrelo višnjo ter se lepo prepleta z nežno zrelo aromo lesa. Vino je polnega, mehkega okusa, ki je prijetno razigran s sadnimi, a ne agresivnimi kislinami. Lepo elegantno vino, ki zaključuje s srednje dolgim pookusom, v katerem so lepo izražene višnje in prijetni tanini.

CABERNET SAUVIGNON:
Temno rdeče barve z rubinastimi odtenki. Vonj po drobnih gozdnih sadežih se nadaljuje z zaznavo zrelih arom temnih koščičastih sadežev. Tanini že lepo uglajeni, prijetnega pookusa.

ROSE:
Nežne rožnate barve. Cvetica je mladostna, po malinah, jagodah, jagodnih bombonih. V ustih je suho, srednjega telesa, zmernih kislin Sadni karakter v ustih je lepo izražen, dokaj pester, najdemo še suha zelišča, seno. Dokaj dolg zaton. Prav prijeten rose.


Vsebuje sulfit.
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI