SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Degustacijski paket ŠOPEK ORANŽNIH

Vsi produkti

Degustacijski paket ŠOPEK ORANŽNIH

Namesto šopka tulipanov, kar šopek oranžnih vin? Zakaj pa ne! Dozorele cvetice se skrivajo v vinu Cuvee Ana Mlečnik, sočno rumeno sadje, akacija in medenjaki v vinu Dimenzije klarnica Makovec ter suhe fige, kava, karamela v Sivem pinotu Ambra Movia.

Produkta trenutno ni mogoče kupiti.
Paket vsebuje:

CUVEE ANA – MLEČNIK:
Vino srednje poudarjene jantarne barve z oranžnimi odtenki. Cvetica je dozorela, pestra, enovita, po borovi smoli, suhih hruškah, s presenetljivo svežino glede na starost. V ustih je zelo suho, srednjega telesa z lepo zrelimi kislinami, adstringenca je minimalna, fokus vina je zelo jasen, mineralen, pookus dolg.

DIMENZIJA KLARNICA – MAKOVEC:
Srednje intenzivne zlato rumene barve z zelenkastimi odtenki. Na vonj je mogočna, spomni na predikatna vina, sočno rumeno sadje, akacijo, medenjake. V ustih je suha s čudovitim karakterjem po hruški, akaciji. Krepko dolgo vino.

SIVI PINOT AMBRA – MOVIA:
Barva je dramatična, rahlo neprosojna nekje med temnejšo zlato in jantarno. Vino je sprva dišeče, skoraj sadno, z nežno mero balzamičnih not, ki so sicer lahko hitro dominantne ob daljših maceracijah belih vin. V ozadju najdemo note suhih fig, kave, karamele. V ustih je suho, srednjega telesa, z junaško mero živahnih kislin ter rahlim taninskim oprijemom. Tekstura je gibka, maslena, pookus daljši.


Vsebuje sulfit.
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI