SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Degustacijski paket ŠPANSKI VELIKI TRIJE

Vsi produkti

Degustacijski paket ŠPANSKI VELIKI TRIJE

Razvajajte svoje brbončice z edinstvenimi in velikimi rdečimi vini iz Španije. Marques de Murrieta Reserva 2015 in Albarino l. 2018 Pazo Barrantes prihajata z najstarejše družinske vinske kleti s sedežem v Rioji, Marques de Murrieta, Generacio Uno pa je mojstrovina kleti Vicente Gandia. Ostali boste brez besed!

Produkta trenutno ni mogoče kupiti.
Paket vsebuje:

MARQUES DE MURRIETA RESERVA 2015 – MARQUES DE MURRIETA:
Gre za rdeče vino z uravnoteženim staranjem dveh let v novih in deloma novih sodih iz ameriškega hrasta in leto in pol v steklenici. Rezultat je elegantno vino, ki združuje kompleksnost in finost, povzema najboljše lastnosti Španske identitete in aktualnosti.

GENERACIO UNO – VICENTE GANDIA:
Vino je intenzivne, temne, češnjeve barve. Zelo uravnoteženo, razkriva vonj divjega rdečega sadja, robid, gozda, z zelo dobro uravnoteženim hrastovim podtonom. Prijetno, z intenzivnimi sadnimi notami, ki ostanejo v pookusu.

ALBARINO L .2018 PAZO BARRANTES – MARQUES DE MURRIETA:
Albariño velike osebnosti, s čudovitim in dišečim sortnim značajem in presenetljivim potencialom staranja steklenic. Na nos očara z intenzivnimi cvetnimi, sadnimi in balzamičnimi aromami in s svojo globino, eleganco in svežino navduši usta. Pazo Barrantes je popolna mešanica strukture in svilnosti, kompleksnosti in obilnosti, dolgoživosti in takojšnjega uživanja.


Vsebuje sulfit.
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI