Degustacijski paket VEČERNA GALA SPREMLJAVA

Vsi produkti

Degustacijski paket VEČERNA GALA SPREMLJAVA

Najprej peneče, nato belo, sledi rdeče in za piko na i še sladko. Prava vinska spremljava ob okusni večerji in vse to v enem paketu. Paket zajema Prosecco Soligo, Sivi pinot Verus, Rubido Tilia ter vino, ki je zvrst štirih značilnih štajerskih sort – Daminus sladko Pra-vino.

51,50 EUR
DODAJ V
Paket vsebuje:

PROSECCO – SOLIGO:
Slamnato-rumene barve z zelenkastimi odtenki, z izrazitim sadno-cvetnim vonjem (jabolka, hruška, akacija, agrumi), izrazito kislino, lepo uravnoteženo s sladkorjem. Najboljše popiti mladega.

SIVI PINOT – VERUS:
Sadna cvetica po zreli hruški, začimbah in citrusih. Zmerna kislina in mineralen karakter delujeta skladno. Prijetna cvetica v kateri se prepletajo nežne cvetlične arome in tropsko sadje. Okus je bogat in poln.

RUBIDO – TILIA ESTATE:
Rdeča zvrst 80% Merlot in 20% Cabernet sauvignon. Globoka rubinasta barva, bogato okroglo. Prisotne zrele arome gozdnih sadežev, suhih sliv, marmelade, nekoliko dima.

DAMINUS SLADKO – PRA-VINO:
Daminus je zvrst štirih značilnih štajerskih sort. Renski rizling daje vinu poudarjene kisline, polnost ter značilno elegantno aromo. Traminec da vinu nežno značilno cvetico, Rumeni muškat svojevrstno aromo, Šipon pa strukturo in polnost.


Vsebuje sulfit.
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI