Degustacijski paket ZAČETNIŠKA SREČA

Vsi produkti

Degustacijski paket ZAČETNIŠKA SREČA

Navdušite s prefinjenim in vrhunskim izborom vinske kapljice in se preizkusite v okusih. Paket vsebuje Zlato penino brut nature Radgonskih goric, Malvazijo Dar sonca, Sauvignon Verus, Cabernet sauvignon Benedetič, Brgalot rdeči Benedetič in Daminus sladko Pra-vino. Pred uporabo obvezno povabiti prijatelje!

69,86 EUR
DODAJ V
Paket vsebuje:

ZLATA PENINA BRUT NATURE – RADGONSKE GORICE:
Vino je rumene barve, obstojne pene s finimi in drobnimi mehurčki. Sadne arome so odraz večletnega zorenja na kvasovkah. Prevladuje vonj po lupinastem sadju, praženih mandeljnih in lešnikih. Prefinjen okus, dovršenost in skladnost vinskih sestavin je rezultat dolgoletne tradicije proizvodnje penin po klasični metodi.

MALVAZIJA – DAR SONCA:
Vino je iskrive rumene barve z zelenimi odtenki. Vonj je svež, spominja na sadje, cvetje in mandlje. V ustih je vino sveže, harmonično, primerno za spremljavo tako rečnih kot morskih rib pa tudi domačih mesnin.

SAUVIGNON – VERUS:
Sauvignon je iz več vinogradov, starih in mladih, na vzhodnih, južnih in zahodnih legah. Tako lahko s premišljenim določanjem časa trgatve za posamezen vinograd v vsakem letniku dosežejo želeni slog vina: maksimalno intenzivnost cvetice, vonj po bezgovem cvetju, kosmuljah, tropskem sadju, koprivah, papriki, črnem ribezu ali pokošeni travi. Vino je sveže, harmonično in polnega okusa.

CABERNET SAUVIGNON - BENEDETIČ:
Cabernet Sauvignon je kralj rdečih vin, svetleče rubinasto rdeče barve in arome travniškega karakterja. Ko ga okušamo, čutimo sledi gozdnih sadežev – maline, borovnice in črnega ribeza. Vino je suho in pitno, predvsem pa bogato, pusti nam prijeten in zrel vtis.

BRGALOT RDEČI - BENEDETIČ:
Vino je granatno rdeče barve z rubinastimi odtenki. Vonj in okus po robidnicah, kakavu, praženi kavi. Vino je elegantno, primerno za serviranje pri celotnem obedu.

DAMINUS SLADKO - PRA-VINO:
Daminus je zvrst štirih značilnih štajerskih sort. Renski rizling daje vinu poudarjene kisline, polnost ter značilno elegantno aromo. Traminec da vinu nežno značilno cvetico, Rumeni muškat svojevrstno aromo, Šipon pa strukturo in polnost.


Vsebuje sulfit.
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI