BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Gourmet Cup

Gourmet Cup Ljubljana, že tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje, se bo na belih strminah priljubljenega smučišča Krvavec odvijal v ponedeljek, 4. marca 2024, in na enem mestu ponovno zbral znane obraze slovenske gostinske scene. 

KJE ?
Gourmet Cup 2024
Krvavec
KDAJ ?
04. marec 2024
8:00
CENA
34,90 €
Deli na:
KULINARIČNO DRUŽENJE NA SNEGU
 
Gourmet Cup Ljubljana, že tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje, se bo na belih strminah priljubljenega smučišča Krvavec odvijal v ponedeljek, 4. marca 2024, in na enem mestu ponovno zbral znane obraze slovenske gostinske scene. Med njimi vrhunske kuharske mojstre, mlade talente, slovenske vinarje in lokalne dobavitelje ter razvajal vse ljubitelje kulinarike po srcu in duši.

Po žrebu štartnih številk in okusnem Gourmet zajtrku bomo obuli smučarske čevlje, si zapeli smuči in se podali v boj za zmagovalne stopničke na čisto pravi smučarski tekmi za Gourmet pokal. Za pravo gurmansko razvajanje bodo kot vedno na Gourmet na snegu poskrbeli vrhunski slovenski kuharski mojstri. Tokrat v nekoliko drugačni vlogi - kot mentorji mladim kuharskim talentom, ki se kalijo v slovenskih šolah in bodo skupaj ustvarili prvinske kulinarične kreacije. Seveda pa Gourmet Cup Ljubljana ne bi bil pravi smučarski dogodek, če ga ne bi zaključili z nepozabno Apres Ski zabavo.

V torek, 5. marca 2024, se bo v sklopu Gourmet Cup Ljubljana odvila prav posebna različica Gourmet Večerje na zajli, nepozabnega kulinaričnega doživetja. Za pravo presenečenje v krvavških gondolah kar 1.500 m visoko v čarobnem objemu Kamniško-Savinskih Alp, bodo s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami poskrbeli Jezerškovi, Tomaž Bolka iz Gostilne Krištof, in gostujoči chef.


Deli na: