SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Dogodki

GOURMET CUP 2020

27. januarja se na Krvavec vrača Gourmet Cup Ljubljana, že tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje, kjer se bodo ponovno zbrali znani obrazi slovenske gostinske scene in ljubitelji kulinarike.
Za pravo kulinarično razvajanje bodo tokrat skrbeli mladi kuharski talenti, ki se kalijo v slovenskih šolah in bodo pod budnim očesom vrhunskih kuharskih mojstrov ustvarjali prvinske kreacije.
 
 
Ponedeljek, 27. januar, bo na Krvavcu potekal v znamenju tekmovalnosti, sodelovanja, povezovanja in druženja. Na ta dan se bodo namreč na Gourmet Cup Ljubljana, tradicionalnem smučarsko-kulinaričnem prazniku,
ki ga organizira Jezeršek gostinstvo v sodelovanju s partnerjem Turizmom Ljubljana, spet zbrali znani obrazi gostinske scene in ljubitelji kulinarike.
 
Dan se bo pričel z gurmanskim zajtrkom, sledil bo žreb štartnih številk in napet boj za zmagovalne stopničke za Gourmet pokal,
kjer se bodo v kar šestih kategorijah, med njimi tudi posebna kategorija vinarji, pomerili stari znanci in novinci.
 
Poskrbljeno pa bo tudi za pravo kulinarično razvajanje – Gourmet na snegu, kjer bo dišalo po novih jedeh, novih okusih in novih obrazih.
Med tem, ko bomo vneto navijali za svoje favorite, bodo na krvavški plaži naše brbončice razvajali mladi kuharski talenti, ki svoje znanje pridno nabirajo v slovenskih gostinskih šolah.
Na Gourmet na snegu bodo tako mladi upi pod budnim očesom vrhunskih kuharskih mojstrov ustvarjali prvinske kreacije po načelu »Back to the roots«.
V svoje jedi bodo namreč spretno vključevali kakovostne lokalne sestavine (od njive do krožnika) in jih združevali z naravnimi elementi, ognjem, vodo, zemljo in zrakom.
Dogodek bo zaznamoval tudi pester izbor vrhunskih penin in šampanjcev po izboru Hiše dobrih vin – Koželj.
 
In kot se spodobi za tako poseben dan na snegu, kot je Gourmet Cup Ljubljana, se bo le-ta zaključil v stilu,
z nepozabno Apres ski zabavo in posebnim glasbenim presenečenjem, v garaži spodnje postaje kabinske žičnice Krvavec.


Posebno presenečenje pa je tudi tokratni gostujoči chef Gourmet Večerje na zajli, ki se bo odvila v torek, 28. januarja, na Krvavcu.
Vsi nepoboljšljivi romantiki in kulinarični avanturisti bodo lahko doživeli prav posebno različico zajlanja v krvavških gondola, kjer bodo Jezerškovi, Tomaž Bolka (Gostilna Krištof) in
mladim ljubljanskim chefom Jakobom Pintarjem, ki se uvršča med najboljše mlade kuharje sveta, z Okusi Ljubljane, vse udeležence popeljali v pravo zimsko pravljico.
 
Prihaja kulinarični vrhunec te zime. Nabrusite brbončice!
 
Da bo zabava na snegu še večje doživetje, vas vabimo, da se tudi vi udeležite smučarske tekme za Gourmet pokal in na dogodek povabite svoj kolektiv.


Prijavite se še danes! 

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI