Katalog poslovnih daril 2023 je tu! 

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Penina Muškatna

Penina, pridelana po klasični metodi s sekundarno fermentacijo v steklenicah. Drobni mehurčki, ki potujejo proti površini, se povezujejo in tvorijo všečno ogrlico. Obstojna pena s fino strukturo veliko pove. Vonj in okus razkriva čar klasične metode.

15,37 €

Ni na zalogi.
(0)

Ni več na voljo

Obvesti me, ko bo izdelek na zalogi:
Blagovna znamka
Država
Regija
Štajerska Slovenija
Barva
belo
Volumen
0,75 L
Sorta
Chardonnay
Struktura
peneče vino
Sladkorna stopnja
suho
Letnik
2014
Alkoholna stopnja
12 %
Vsebuje
sulfit

Dolg opis

Penina, pridelana po klasični metodi s sekundarno fermentacijo v steklenicah. Drobni mehurčki, ki potujejo proti površini, se povezujejo in tvorijo všečno ogrlico. Obstojna pena s fino strukturo veliko pove. Vonj in okus razkriva čar klasične metode. Eleganca, pridih po lupinastem sadju z noto po kruhovi skorji navduši ljubitelje in poznavalce visoko kakovostnih penečih vin. Prefinjen okus krepkega telesa, dovršenost in skladnost vinskih sestavin je rezultat večletnega zorenja na kvasovkah in uspešne avtolize. Ponos naše vinske kleti.

Temperatura serviranja

6 °C

Videz

Drobni mehurčki, ki potujejo proti površini, se povezujejo in tvorijo všečno ogrlico.

Vonj

Eleganca, pridih po lupinastem sadju z noto po kruhovi skorji navduši ljubitelje in poznavalce visoko kakovostnih penečih vin.

Okus

Prefinjen okus krepkega telesa, dovršenost in skladnost vinskih sestavin je rezultat večletnega zorenja na kvasovkah in uspešne avtolize

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Penina Muškatna

15,37 €
Ocenite izdelek