Etna Rosato DOC Bio Torre Mora

Vsi produkti

Etna Rosato DOC Bio Torre Mora

Blede, lososove barve. Na nosu se zazna majhne rdeče sadeže z nežnimi notami, ki spominjajo na zrele breskve in pasijonko. Sveže vino z dobro strukturo, uravnoteženo vino.

Blagovna znamka: PICCINI
16,00 EUR
DODAJ V
100% nerello mascalese

Blede, lososove barve. Na nosu se zazna majhne rdeče sadeže z nežnimi notami, ki spominjajo na zrele breskve in pasijonko. Sveže vino z dobro strukturo, uravnoteženo vino. Izjemno vino, ki lahko spremlja vse jedi, lepo se poda z morskimi sadeži, ribami, pršutu. Uživajte pri temperaturi 12 ° C.

Etna je izjemno mesto za vinarstvo, ki jo odlikujejo edinstvene lastnosti. Kompleksna mikroklima, vulkanska tla na nadmorski višini 650 – 700 m so izjemno rodovitna, temperaturne razlike med dnevom in nočjo pa neverjetne. Torre Mora je posestvo, ki se nahaja na Etni in je v lasti družine Piccini. Njihova filozofija na območju Torre Moro je »eno grozdje, en teritorij«. Navdihuje jih popolno ujemanje med avtohtono sorto Nerello Mascalese in Etno. S strastjo ustvarjajo vina, ki z vsakim požirkom pripovedujejo zgodbo o lokalnem grozdju, ki uspeva na pobočju aktivnega vulkana.
Država porekla:
Italija
Regija:
Sicilija
Barva:
Rose
Količina:
0,75 l
Struktura:
Sveže rdečkasto
Sladkorna stopnja:
Suho
Letnik:
2019
Alkoholna stopnja:
12,5 %
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Italija
Sicilija
Rose
0,75 l
Sveže rdečkasto
Suho
2019
12,5 %

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI