SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Gin KARAKTER Cherriot infused gin

Vsi produkti

Gin KARAKTER Cherriot infused gin

Skrivnostnim sestavinam Karakter gina so dodali še divje češnje! Nepozabno.

Blagovna znamka: KARAKTER
32,50 EUR
DODAJ V
Nikdar se ni vedelo, kaj se bo našlo v tistih krajih, kaj bodo prinesli novi koraki. Na vse so povsod prežale male skrivnosti in velika bitja.
Takšna bitja, ki so skrivala vse mogoče zaklade, modra pa samo tamkajšnje prebivalce. Kajti prišleki so se bali bele barve in živali brez nog.
One pa so se pogovarjale s sovami, žabami, krastačami in redno jedle praprotno seme, pile izvirsko vodo in spletale dolge kite.
Prepredale so niti z lasmi, lase z nitmi, niti z mislimi, misli z prerokbami, prerokbe z obljubami, obljube z meglicami, meglice z zrakom, zrak z vodo.
Njihov dar govora se je spremenil v človeškega, ko so okusile še kaj drugega kot zgolj in samo čudežnost praproti. Kajti ostale gozdne zeli in rastline so nudile precej bolj zanimive okuse.
Živali so jih nemo gledale. Preja na usodnem kolovratu jih je za lase potegnila v neznano črno luknjo, kjer so pokukale na drugo stran.
Nenadoma so lasje postali rožnato-rdeči, se zataknili v srebrni škatli in se iz oči v oči srečali s svojim novim življenjem. Novo obarvanim življenjem.
Rožnato-rdeča barva je postala njihova najljubša barva, okus divje češnje je prihajal iz smejočega kozarca, njihovo razpoloženje pa ni bilo več razpolovljeno, ampak povsem pod njihovim nadzorom.
Meglice niso bile več mistične, realnost ni bila več sanjska; postala je enaka popraskanim kolenom, obtolčenim komolcem, zbujenim zamaknjenim pogledom in naglim gibom vsakdanjosti.
Kače, zajci, sove, lisice in ostala bitja so obnemela in okamenela, se pritajila v ozadju, kjer so pričakovala svež veter in ponovno vstajenje belo obsijanih vilinskih bitij.
Pa ta bitja niso več prišla, saj so ostala pod površjem črne luknje, kjer so zdolgočaseno čakala novih sin. Medtem ko se je na drugi strani godiloo marsikaj… Steklena skleda, ki so jo prinesle novopečene rdečelaske se je počasi polnila. In nihče se ni spraševal, če je smejoči kozarec pol prazen ali pol poln.
Država porekla:
Slovenija
Količina:
0,5 l
Alkoholna stopnja:
40 %
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Slovenija
0,5 l
40 %

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI