Gin PLYMOUTH

Vsi produkti

Gin PLYMOUTH

Plymouth je edinstven zaščiteni džin s poreklom, ki izhaja iz mesta Plymouth v južni Angliji. Za razliko od londonskega suhega džina Plymouth ne vsebuje grenkih zelišč in ima v mešanici nekoliko manj brinovih jagod, kar mu daje mehkejši in bolj gladek okus, večje vsebnosti sladkih koreninic, kot sta perunika in angelika, pa omogočajo bolj aromatičen in zaokrožen okus.

Blagovna znamka: Gin PLYMOUTH
34,50 EUR
DODAJ V
Dober džin temelji na dobri osnovi. Medtem ko veliko džinov uporablja melasino osnovo, Plymouth uporablja le najboljši žitni alkohol iz najboljše angleške pšenice. Nujna sestavina, ki daje džinu Plymouth njegov edinstven karakter, je tudi neverjetno mehka voda, ki prihaja s hribovja Dartmoor – nacionalnega parka nedaleč od destilarne.

Za razliko od masovne pridelave nekaterih džinov Plymouth ročno pridelujejo v majhnih serijah, kar zagotavlja visoko kakovost pijače. Pridelava poteka v enakih posebno
oblikovanih bakrenih kotlih kot že leta 1855, pri čemer skrivnosti procesa destilacije prehajajo od ene generacije mojstrov do druge.
Količina:
0,7 l
Alkoholna stopnja:
41,2 %
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

0,7 l
41,2 %

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI