Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Degustacijski paket DIŠEČE IN SLADKO

Bi vino, ki je sladko in diši po muškatni cvetici ali pa kar po vrtnicah? Našli ste pravi paket zase. Rumeni muškat izbor Pra-vino, Dišeči traminec polsladko Steyer in Muškatna penina vinske kleti Puklavec Family Wines vas bodo spomnili na travnik poln pomladnih cvetic. Je lahko še lepše?

40,99 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Degustacijski paket DIŠEČE IN SLADKO
40,99 €
Blagovna znamka
Koželj, Hiša Dobrih Vin

Dolg opis

Paket vsebuje:

RUMENI MUŠKAT IZBOR - PRA-VINO:
Rumeni muškat je ena najstarejših muškatnih sort. Grozdne jagode so srednje velike in okrogle ter imajo debelo kožico. Je aromatična sorta, s precej ustaljeno, srednje veliko rodnostjo. Vino je polno, bogato z ekstraktom, z nežno kislino, izrazito in ima močno muškatno aromo. Rumeni muškat izbor – vino polnega okusa, z izrazito in bogato, široko odprto muškatno aromo in cvetico.

DIŠEČI TRAMINEC POLSLADKO - STEYER:
Cvetica spominja na vrtnico, klinčke, z dozorevanjem tudi na agrume. Dan ali večer polepša kot samostojno vino, v kulinariki zahteva kuharjevo iznajdljivost in domišljijo, saj njegov značilni vonj in okus hitro prevladata.

MUŠKATNA PENINA - PUKLAVEC FAMILY WINES:
Muškatna penina je pogosta izbira ljubiteljev slajših, aromatičnih, trend penin. Pridelana je po charmat postopku iz sorte muškat ottonel. Je lahkotnejša, živahna, osvežujoča penina s preostankom sladkorja, ki očara s svojo značilno muškatno cvetico.


Vsebuje sulfit.

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Degustacijski paket DIŠEČE IN SLADKO

40,99 €
Ocenite izdelek

Degustacijski paket DIŠEČE IN SLADKO
40,99 €