Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Degustacijski paket FRANCOSKI ŠIK

Rogljički, Eifflov stolp, lepa francoska dekleta… letalske karte vam žal ne moremo priskrbeti, lahko pa vam Francijo, s pomočjo izbranih vin, pripeljemo domov. V paketu Chablis Saint Martin 2017 Laroche, Rose Domaines Ott 2018 Clos Mireille in Chateu Treytins l.2015, Lalande de Pomerol.

64,45 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Degustacijski paket FRANCOSKI ŠIK
64,45 €
Blagovna znamka
Koželj, Hiša Dobrih Vin

Dolg opis

Paket vsebuje:

CHABLIS SAINT MARTIN 2017 – LAROCHE:
Vino sijoče rumene barve. Na nosu sveže, s sadno-cvetnimi vonjavami, ki se jim pridružuje zaznava sena, suhega listja, z nadihom vanilije in tartufov. Močno, sveže in okusno vino, izjemno harmonično, dolgega pookusa.

ROSE DOMAINES OTT 2018 – CLOS MIREILLE:
Jasna barva s svetlimi odtenki breskve. Kompleksen in eleganten nos združuje subtilne arome citrusov (grenivke, limone), rumenega sadja (marelice, breskve, hruške) in cvetlične note. Okus je na začetku svilen, nato pa gradi na moči in plodnosti. Sadne note nadgradi še pridih začimb v pookusu.

CHATEU TREYTINS L.2015, LALANDE DE POMEROL:
Vino je odlična selekcija treh glavnih sort grozdja – Merlota, Cabernet Franca in Cabernet Sauvignona. Sadno in strukturirano z mehkimi tanini, ki ga lahko uživamo povsem mladega ali pa po nekaj letih staranja v vinski kleti.


Vsebuje sulfit.

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Degustacijski paket FRANCOSKI ŠIK

64,45 €
Ocenite izdelek

Degustacijski paket FRANCOSKI ŠIK
64,45 €