Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Degustacijski paket RDEČI IN NEPOGREŠLJIVI

Dovolite, da vas popeljemo po vinski Primorski. Sprehodimo se skupaj po slovenski istri z Merlot Select Dar sonca pa do Vipavske doline z Rubidom Tilia Estate vmes pa skočimo na zelene gričke Goriških brd ter okusimo rdečo Carolino vinarja Jakončiča.

85,60 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Degustacijski paket RDEČI IN NEPOGREŠLJIVI
85,60 €
Blagovna znamka
Koželj, Hiša Dobrih Vin

Dolg opis

Paket vsebuje:

MERLOT SELECT – DAR SONCA:
Globoke rubinaste barve. Cvetica nakazuje dozorelost, terciarne arome po usnju, podrasti, kavi počasi prevladujejo nad zrelimi črnimi sadeži kot je suha sliva. V ustih je suho, srednjega telesa, kisline so lepo poudarjene, slog je eleganten, taninov je obilo in se lepo mehčajo.

CAROLINA RDEČA – JAKONČIČ:
Rdeča Carolina je srednje intenzivne granatno rdeče barve. Na nosu je vino elegantno in zorjeno, z zaznavnim vonjem po češnjah in češnjevi marmeladi. V ustih je vino suho, sočno, z elegantnimi zrelimi tanini. Karakter v ustih je intenziven, zaznati je popraste in eksotične začimbe, pa tudi čokolado in zorenje v lesu.

RUBIDO – TILIA ESTATE:
Rdeča zvrst 80% Merlot in 20% Cabernet Sauvignon. Globoka rubinasta barva, bogato okroglo. Prisotne zrele arome gozdnih sadežev, suhih sliv, marmelade, nekoliko dima.


Vsebuje sulfit.

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Degustacijski paket RDEČI IN NEPOGREŠLJIVI

85,60 €
Ocenite izdelek

Degustacijski paket RDEČI IN NEPOGREŠLJIVI
85,60 €