Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Degustacijski paket ŠOPEK ORANŽNIH

Namesto šopka tulipanov, kar šopek oranžnih vin? Zakaj pa ne! Dozorele cvetice se skrivajo v vinu Cuvee Ana Mlečnik, sočno rumeno sadje, akacija in medenjaki v vinu Dimenzije klarnica Makovec ter suhe fige, kava, karamela v Sivem pinotu Ambra Movia.

68,22 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Degustacijski paket ŠOPEK ORANŽNIH
68,22 €
Blagovna znamka
Koželj, Hiša Dobrih Vin

Dolg opis

Paket vsebuje:

CUVEE ANA – MLEČNIK:
Vino srednje poudarjene jantarne barve z oranžnimi odtenki. Cvetica je dozorela, pestra, enovita, po borovi smoli, suhih hruškah, s presenetljivo svežino glede na starost. V ustih je zelo suho, srednjega telesa z lepo zrelimi kislinami, adstringenca je minimalna, fokus vina je zelo jasen, mineralen, pookus dolg.

DIMENZIJA KLARNICA – MAKOVEC:
Srednje intenzivne zlato rumene barve z zelenkastimi odtenki. Na vonj je mogočna, spomni na predikatna vina, sočno rumeno sadje, akacijo, medenjake. V ustih je suha s čudovitim karakterjem po hruški, akaciji. Krepko dolgo vino.

SIVI PINOT AMBRA – MOVIA:
Barva je dramatična, rahlo neprosojna nekje med temnejšo zlato in jantarno. Vino je sprva dišeče, skoraj sadno, z nežno mero balzamičnih not, ki so sicer lahko hitro dominantne ob daljših maceracijah belih vin. V ozadju najdemo note suhih fig, kave, karamele. V ustih je suho, srednjega telesa, z junaško mero živahnih kislin ter rahlim taninskim oprijemom. Tekstura je gibka, maslena, pookus daljši.


Vsebuje sulfit.

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Degustacijski paket ŠOPEK ORANŽNIH

68,22 €
Ocenite izdelek

Degustacijski paket ŠOPEK ORANŽNIH
68,22 €