Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Degustacijski paket ŠPANSKI VELIKI TRIJE

Razvajajte svoje brbončice z edinstvenimi in velikimi rdečimi vini iz Španije. Marques de Murrieta Reserva 2015 in Albarino l. 2018 Pazo Barrantes prihajata z najstarejše družinske vinske kleti s sedežem v Rioji, Marques de Murrieta, Generacio Uno pa je mojstrovina kleti Vicente Gandia. Ostali boste brez besed!

76,52 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Degustacijski paket ŠPANSKI VELIKI TRIJE
76,52 €
Blagovna znamka
Koželj, Hiša Dobrih Vin

Dolg opis

Paket vsebuje:

MARQUES DE MURRIETA RESERVA 2015 – MARQUES DE MURRIETA:
Gre za rdeče vino z uravnoteženim staranjem dveh let v novih in deloma novih sodih iz ameriškega hrasta in leto in pol v steklenici. Rezultat je elegantno vino, ki združuje kompleksnost in finost, povzema najboljše lastnosti Španske identitete in aktualnosti.

GENERACIO UNO – VICENTE GANDIA:
Vino je intenzivne, temne, češnjeve barve. Zelo uravnoteženo, razkriva vonj divjega rdečega sadja, robid, gozda, z zelo dobro uravnoteženim hrastovim podtonom. Prijetno, z intenzivnimi sadnimi notami, ki ostanejo v pookusu.

ALBARINO L .2018 PAZO BARRANTES – MARQUES DE MURRIETA:
Albariño velike osebnosti, s čudovitim in dišečim sortnim značajem in presenetljivim potencialom staranja steklenic. Na nos očara z intenzivnimi cvetnimi, sadnimi in balzamičnimi aromami in s svojo globino, eleganco in svežino navduši usta. Pazo Barrantes je popolna mešanica strukture in svilnosti, kompleksnosti in obilnosti, dolgoživosti in takojšnjega uživanja.


Vsebuje sulfit.

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Degustacijski paket ŠPANSKI VELIKI TRIJE

76,52 €
Ocenite izdelek

Degustacijski paket ŠPANSKI VELIKI TRIJE
76,52 €