Leonardo

Vsi produkti

Leonardo

(1 ocena) Napišite oceno

To posebno vino ponuja obilico izjemno lepih arom in vonjav, ki se skozi čas spreminjajo, dozorevajo in združujejo v čedalje bolj uglašeno harmonijo.

Blagovna znamka: SIMČIČ MARJAN
40,99 EUR
DODAJ V
To posebno vino ponuja obilico izjemno lepih arom in vonjav, ki se skozi čas spreminjajo, dozorevajo in združujejo v čedalje bolj uglašeno harmonijo. Pri mlajšem vinu je v ospredju prefinjeno zaznaven tipičen vonj grozdja rebule, ki počasi prerašča v komaj opazen vonj vanilije, medu, posušenega sadja (marelice, fige ...), rahlega limoninega cveta, lupine pomaranče, svetlega tobaka ... Prvi vtis v ustih je vedno zelo svilen – dovršeno sijajen. Zaznave vonja se kaj rade ponavljajo v ustih. Zdi se nam, da je za trenutek v ospredju najmočnejša le suha marelica. Toda bolj kot sami okusi nas pri tem izvrstnem vinu preseneti izjemno močan, vendar ne bahav karakter s prekrasno eleganco in uravnoteženostjo. Uspešno ohranjanje uravnoteženosti med sladkorjem in kislino prinaša vinu všečno sladkost in svežino hkrati. Rahla, skoraj nezaznavna grenkoba zaokroži celoto v prekrasno harmonijo. Po okus tega polnega vina je res bajen, saj vino govori svojo zgodbo, ki traja.

K hrani: Sladice na bazi karamelne osnove, čokolade in suhega sadja. Priporočljiv tudi s sirom Tet du monde – ali samostojno kot kozarec vina za meditiranje, lahko s cigarami.

Temperatura za serviranje: 12–14°C.


Vsebuje sulfit.
Država porekla:
Slovenija
Regija:
Goriška brda
Barva:
Belo
Količina:
0,375 l
Sorta:
Rebula
Struktura:
Predikatna
Sladkorna stopnja:
Sladko
Letnik:
2013
Alkoholna stopnja:
14 %
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Slovenija
Goriška brda
Belo
0,375 l
Rebula
Predikatna
Sladko
2013
14 %

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI