SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Moet & Chandon ICE Imperial

Vsi produkti

Moet & Chandon ICE Imperial

Zvest tradiciji inovacij hiše Moët & Chandon šampanjec Moët Ice Impérial izkazuje nov mejnik v proizvodnji šampanjca in ponuja nov občutek jasne svežine in močnih sadnih okusov ter zagotavlja edinstveno in zabavno izkušnjo elegantnih, sončnih in ekskluzivnih družabnih dogodkov. Moët Ice Impérial ljubitelje šampanjca vabi k odkrivanju svežine hladne pijače, zabavnih dnevnih praznovanj in svobode dodajanja lastnih okusov. Zagotovo bo osvojil srca pripadnikov imenitne družbe, ljubiteljev plaž, dopustnikov in ljubiteljev zabav ob bazenu.

Blagovna znamka: MOET&CHANDON
50,32 EUR
DODAJ V
MEŠANICA
Vina, uporabljena za ta šampanjec, so bila skrbno izbrana zaradi svojih specifičnih lastnosti. Tako zaradi sadne intenzivnosti kot zaradi dopolnilne strukture, ki jo zagotavlja šampanjcu, prevladuje vinski in robusten pinot noir (40–50 %); poln in mesnat pinot meunier (30–40 %) je bil izbran zaradi bogatega okusa, chardonnay (10–20 %) pa zaradi odtenka ostre kisline, ki zagotavlja svež zaključek.

BARVA
Globoko zlato barvo niansirajo nežne sledi jantarja.

OKUS
Njegova aromatična intenzivnost se takoj začuti: okusi tropskega sadja (manga, guave in kandiranega ananasa), zrelega pečkastega sadja (sliv in nektarin), blagih začimb (sladke koreninice, cimeta in muškatnega oreščka) in izvirna blaga sled rdečega sadja (češenj in malin) ter aromatičnih rastlin (črnega ribeza in poprove mete).
Okus je bogat in mesnat z bogato eksplozijo sadnih okusov (sadna solata, gozdne jagode in maline v soku) ter sladkih arom (karamela in kutinova marmelada). Nato se pojavi kislost, ki zagotovi svež zaključek z notami grenivke, ingverja in kinina.


STREŽBA
1 - Natočite 10 cl šampanjca Moët Ice v širok vinski kozarec
2 - Dodajte 3 kocke ledu
3 - Po želji dopolnite z listi mete, rezino kumare ali skorjico grenivke
Država porekla:
Francija
Regija:
Champagne / Šampanija
Barva:
Belo
Količina:
0,75 l
Struktura:
Šampanjec
Sladkorna stopnja:
Brut
Alkoholna stopnja:
12 %
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Francija
Champagne / Šampanija
Belo
0,75 l
Šampanjec
Brut
12 %

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI