Moet & Chandon ICE Rose Imperial

Vsi produkti

Moet & Chandon ICE Rose Imperial

Pripravljeni, pozor, rosé! Skočite v poletje in izkusite povsem nov šampanjec “on the rocks”. Moët Ice Impérial Rosé je prvi rosé šampanjec na svetu, ustvarjen z namenom, da bi ga uživali skupaj z ledom. Gre za novo, svežo in živahno rosé različico inovativnega šampanjca Moët Ice Impérial. Poletni čas je pravi trenutek za deljenje dobrih izkušenj s prijatelji. Moët Ice Impérial Rosé je svež in živahen nov način uživanja v druženju s prijatelji na soncu, ne glede na to, ali si ga boste privoščili na plaži, na strehi ali ob bazenu.

Blagovna znamka: MOET&CHANDON
55,10 EUR
DODAJ V
Najboljši je, kadar ga delite s prijatelji, ki živijo za ta trenutek in maksimalno uživajo življenje. Zato vzemite veliki kozarec za kabernet, natočite vanj Moët Ice Impérial Rosé, dodajte tri ledene kocke in se pripravite, da boste to poletje zažigali.

Moët Ice Impérial Rosé je lesketajoče se in živahne rožnate barve z zlatimi poudarki. Njegova živahna sadna cvetica ima aromo opojnega rdečega jagodičevja in češenj (višenj, evropskih in ameriških brusnic) z niansami sočnih poletnih sadežev (fig, nektarin) in okusno noto sirupa iz granatnega jabolka. Opojni okus šampanjca združuje sladkost in čvrstost; sladkost, ki spominja na jagodičevje, se razprši in postane manj intenzivna, nato sledi harmonično ravnotežje svežine in sadja, temu pa osvežilni zaključek s slastno sladko-grenko noto rožnate grenivke.
Država porekla:
Francija
Regija:
Champagne / Šampanija
Barva:
Rose
Količina:
0,75 l
Struktura:
Šampanjec
Sladkorna stopnja:
Brut
Alkoholna stopnja:
12 %
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Francija
Champagne / Šampanija
Rose
0,75 l
Šampanjec
Brut
12 %

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI