Novice

Najboljši gin za najboljše kolegice: kateri je prava izbira?

Najboljši gin za najboljše prijateljice: katerega izbrati?

Dolgi popoldnevi na soncu, ko z njimi govorite prav o vsem. Udobni večeri, ki jih preživite pri tisti, ki ima pač največji kavč. Kosila, ki jih pripravite zanje in se zares potrudite: kupite še rože, ki bodo krasile mizo, najboljši gin, ki ga lahko najdete na neskončno dolgih policah in napodite vašo boljšo polovico ven iz hiše. Ko se dobijo punce, žal ni prostora še za koga drugega.
 
Druženja z našimi najdražjimi so pač sveta. Kdor ne razume, se naj kar umakne! Z njimi je preživljanje časa tako zelo domače, a ga nikoli ne vzamemo za samoumevnega. Organiziranje druženj je največja sreča: vredno si je vzeti čas, izbrati le najboljše potrebščine in premisliti vse do potankosti.
 
Seveda je v skladu s tem obvezna le najboljša izbira pijače. Ker prihajajo topli dnevi, bo na paleti zopet najbolj priljubljena pijača poletnih dni: gin tonik! Pijača, pri kateri se končno vse zedinimo.

najboljši gin


 

NAJBOLJŠI GIN ZA VEČER V PIŽAMAH


Če že polirate tiste res hude kozarce, saj vas čaka skupni večer v pižamah ob klasični ženski seriji, punce pa si zaslužijo le najboljše, vas čaka nekaj še pomembnejšega: izbira pijače. Izberete seveda gin, ker je pri srcu prav vsem izmed vas. Ampak vedno pijete tistega enega in istega … 
 
“Pa kateri je najboljši gin no”, se sprašujete ob preveliki izbiri ginov v trgovini, saj, priznajmo si, o ginu v bistvu večinoma nimamo pojma. Brez skrbi, prihajajo nasveti, ki jih tako zelo potrebujete vsakič, ko se zares predolgo odločate.

BEEFEATER LONDON DRY GIN je svež in čist gin s subtilno noto citrusov in sadja. Kompleksnost Beefeaterjeve recepture in procesa destilacije, kjer žitnemu destilatu dodajo vse rastlinske dodatke že 24 ur pred začetkom destilacije, daje temu ginu večdimenzionalni značaj.
Želite svoj gin okusiti tudi z očmi? Potem bo prava izbira BEEFEATER LONDON PINK GIN.
Gre za gin z dodatkom jagode, ki bo popestril in pretresel vaš gin tonic. Ustvaril ga je mojster destilacije Desmon Payne, ki je z dodatki jagode nadgradil klasične Beefeterjeve brinove in citruse note.

 

najboljši gin

Ker pa naše punce vedno znova rade presenečamo in popestrimo naša mala druženja, ki imajo veliko srce, predlagamo, da izberete nekaj, kar najverjetneje še niso poskusile, saj je na slovenskem trgu novost. 

Govorimo o Franklin&Sons tonikih! Mi smo nad njimi absolutno navdušeni, vse od kar smo pri Koželju prevzeli zastopništvo zanje. Toliko jih je! Pomislite: vsak gin tonik bo drugega okusa: hibiskus, limonada, bezeg in kumara...
 

najboljši gin

Tako. Konec je neskončne neodločnosti: zdaj veste, kateri je najboljši gin. Naslednjič pa predstavimo še nekaj drugih, prav tako res dobrih, za tiste prave damske večere, ko namesto pižam oblečemo tisto najlepšo obleko. Seveda iz omare ene izmed naših najdražjih prijateljic.

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI