Zastopamo znano Italijansko blagovno znamko pršuta Testa & Molinaro.
Mesto San Daniele Del Friuli se je znašlo na svetovnih kulinaričnih zemljevidih predvsem zaradi pršuta. San Daniele namreč proizvaja pršut že stoletja, tudi s pomočjo mikro klime, ki je zaradi svoje lege povsem unikatna.
Uporabljajo izključno italijansko gojeno meso. Vsako stegno je pred nadaljnjo obdelavo pregledano. Če ne ustreza standardom pršutarne, ga vrnejo nazaj v klavnico. Stegna morajo imeti tudi predpisano težo in sicer 16-18 kg. Zanj je značilno škrlatno-rožnato meso vzvišeno sladkega okusa. Njegova posebnost pa je, da pri stiskanju pustijo parklje, kar da pršutu značilno obliko kitare. San Daniele pršut po stiskanju zori do 18 mesecev v naravno prezračevanem prostoru, da se izloči slanost. Njegov edinstven okus pripisujejo prašičem in odličnim pogojem za zorenje, ki jih nudita naravna morska sol in blag gorski zrak.