SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Naša ponudba

Vinske vitrine

Kvaliteta v vsakem detajlu

Muti-temperaturne vinske omare, ponujajo raznovrstno shranjevanje za različne tipe vina, pri njihovih idealnih temperaturah. Inovativna podnebna tehnologija, ki
smo jo ustvarili, v omari ustvari razslojevanje. Zato je možno hkrati na zgornji polici hraniti rdeče vino pa +18 st c, v spodnjem delu je možno hraniti penino pri temperaturi +5 st c v srednjem delu pa je temperatura idealna za belo vino.

Inovativna Touch elektronika z LCD displejem zagotavlja konstantno nastavitev izbrane temperature v vsaki temperaturni coni. Digitalni temperaturni displej natančno prikazuje izbrano temperaturo. Nastavitve so enostavne in udobne za uporabo. Jasno razvrščene funkcije omogočajo preprosto in prijetno uporabo.
 
Vsi aparati Vinidor so opremljeni z inovativnim konceptom LED osvetljave. V vsakem temperaturnem območju obstaja LED osvetljava, vgrajena v pokrov posode oz. v izolacijske plošče. Ker LEDdiode ustvarjajo le minimalno toploto, lahko vino predstavljate osvetljeno tudi dlje časa.
Barvno varnostno steklo Liebherrjevih vitrin za vino zagotavlja osnovno zaščito pred UV-sevanjem za bolj fina vina. Praktični aluminijasti ročaj vrat z integrirano mehaniko za odpiranje omogoča udobno odpiranje vrat aparata brez prevelikega napora.
 
Aparati Vinidor imajo police iz masivnega lesa, nameščene na teleskopskih vodilih. Ročno izdelane police iz neobdelanega lesa so idealne za varno shranjevanje steklenic bordoja in omogočajo dobro preglednost ter preprost dostop. Shranjevanje steklenic v nasprotnih smereh omogoča popolno izrabo prostora. Sistem oznak za pripenjanje omogoča hiter in jasen pregled nad zalogo vina. Sistem oznak za pripenjanje omogoča hiter in jasen pregled nad zalogo vina. Označevalne kartice se preprosto vstavijo v sponke, ki se lahko pripnejo po potrebi.

Povpraševanje

Uporaba osebnih podatkov

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI