Dišeče in sladko

Dišeče in sladko

Bi vino, ki je sladko in diši po muškatni cvetici ali pa kar po vrtnicah? Našli ste pravi paket zase. Rumeni muškat izbor Pra-vino, Dišeči traminec polsladko Steyer in Muškatna penina vinske kleti Puklavec Family Wines vas bodo spomnili na travnik poln pomladnih cvetic. Je lahko še lepše?

Kaj vsebuje

RUMENI MUŠKAT IZBOR

Blagovna znamka: PRA-VINO
 

Štajerska Slovenija, belo, 0,75l, sladko, 2017, 12,5% alk.
Rumeni muškat je ena najstarejših muškatnih sort. Grozdne jagode so srednje velike in okrogle ter imajo debelo kožico. Je aromatična sorta, s precej ustaljeno, srednje veliko rodnostjo. Vino je polno, bogato z ekstraktom, z nežno kislino, izrazito in ima močno muškatno aromo. Rumeni muškat izbor – vino polnega okusa, z izrazito in bogato, široko odprto muškatno aromo in cvetico.

 

DIŠEČI TRAMINEC POLSLADKO

Blagovna znamka: STEYER
 
Štajerska Slovenija, belo, 0,75l, polsladko, 2018, 13% alk.
Cvetica spominja na vrtnico, klinčke, z dozorevanjem tudi na agrume. Dan ali večer polepša kot samostojno vino, v kulinariki zahteva kuharjevo iznajdljivost in domišljijo, saj njegov značilni vonj in okus hitro prevladata.

 

MUŠKATNA PENINA

Blagovna znamka: PUKLAVEC FAMILY WINES
 
Štajerska Slovenija, belo, 0,75l, polsladko, 10% alk.
Muškatna penina je pogosta izbira ljubiteljev slajših, aromatičnih, trend penin. Pridelana je po charmat postopku iz sorte muškat ottonel. Je lahkotnejša, živahna, osvežujoča penina s preostankom sladkorja, ki očara s svojo značilno muškatno cvetico.

Naročite paket

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.