G&T za petkov večer

G&T za petkov večer

Najbolj nenavaden gin in britanski Franklin & Sons toniki – zmagovalna petkova kombinacija! V paketu vas pričaka Hendrick's gin ter štirje različni toniki, Franklin Indian tonik, Franklin light tonic, Franklin rhubarb & hibiscuc tonic in  Franklin elderflower & cucumber tonic, ki se odlično spojijo z ginom in ustvarijo mešanico, ki je ne boste zlahka pozabili.

Kaj vsebuje

HENDRICK'S GIN

Proizvajalec Hendrick's svoj džin še vedno destilira z uporabo kumare kot eno od glavnih botaničnih izdelkov. Tako nastane edinstven, okusen in neverjetno osvežujoč Gin.

 

FRANKLIN INDIAN TONIC

Nagrajena nežna mešanica peneče izvirske vode iz pokrajine Staffordshire, arome kinina in najboljšega britanskega sladkorja.

FRANKLIN LIGHT TONIC

Nizkokalorična različica nagrajene naravne Indian Tonic Water, narejena po istih postopkih s penečo izvirsko vodo, dodatki ter polovico manj sladkorja kot pri naravnem Indian toniku.

FRANKLIN RHUBARB & HIBISCUS TONIC

Narejen iz fine rastline rabarbara, ki prinaša svežo ostrino, skupaj z dodatkom hibiskusa pa ustvarjata sofisticirano in popolno mešanico.

FRANKLIN ELDERFLOWER & CUCUMBER TONIC

Bezeg je zaradi svoje lahke in naravne sladkosti popoln partner koktajlov, zato je ta tonik prijeten spremljevalec katerekoli pijače. Dodatek kumare ponuja svež in prijeten okus, ki zaradi rahle grenkobe kinina še bolj popestri poletni »Gin-Fizz«.

Naročite paket

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI