Rdeči in nepogrešljivi

Rdeči in nepogrešljivi

Dovolite, da vas popeljemo po vinski Primorski. Sprehodimo se skupaj po slovenski istri z Merlot Select Dar sonca pa do Vipavske doline z Rubidom Tilia Estate vmes pa skočimo na zelene gričke Goriških brd ter okusimo rdečo Carolino vinarja Jakončiča.

Kaj vsebuje

MERLOT SELECT

Blagovna znamka: DAR SONCA
 

Slovenska Istra, rdeče, 0,75l, suho, 2013, 13,5% alk
Globoke rubinaste barve. Cvetica nakazuje dozorelost, terciarne arome po usnju, podrasti, kavi počasi prevladujejo nad zrelimi črnimi sadeži kot je suha sliva. V ustih je suho, srednjega telesa, kisline so lepo poudarjene, slog je eleganten, taninov je obilo in se lepo mehčajo.

 

CAROLINA RDEČA

Blagovna znamka: JAKONČIČ
 
Goriška brda, rdeče, 0,75l, suho, 2016, 14,5% alk.
Rdeča Carolina je srednje intenzivne granatno rdeče barve. Na nosu je vino elegantno in zorjeno, z zaznavnim vonjem po češnjah in češnjevi marmeladi. V ustih je vino suho, sočno, z elegantnimi zrelimi tanini. Karakter v ustih je intenziven, zaznati je popraste in eksotične začimbe, pa tudi čokolado in zorenje v lesu.

RUBIDO

Blagovna znamka: TILIA ESTATE

Vipavska dolina, rdeče, 0,75l, suho, 2017, 14,5% alk.
Rdeča zvrst 80% Merlot in 20% Cabernet Sauvignon. Globoka rubinasta barva, bogato okroglo. Prisotne zrele arome gozdnih sadežev, suhih sliv, marmelade, nekoliko dima.

Naročite paket

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI