Španski veliki trije

Španski veliki trije

Razvajajte svoje brbončice z edinstvenimi in velikimi rdečimi vini iz Španije. Marques de Murrieta Reserva 2015 in Albarino l. 2018 Pazo Barrantes prihajata z najstarejše družinske vinske kleti s sedežem v Rioji, Marques de Murrieta, Generacio Uno pa je mojstrovina kleti Vicente Gandia. Ostali boste brez besed!

Kaj vsebuje

MARQUES DE MURRIETA RESERVA 2015

Blagovna znamka: MARQUES DE MURRIETA
 
Španija, Rioja, rdeče, 0,75l, suho, 2015, 14% alk.
Gre za rdeče vino z uravnoteženim staranjem dveh let v novih in deloma novih sodih iz ameriškega hrasta in leto in pol v steklenici. Rezultat je elegantno vino, ki združuje kompleksnost in finost, povzema najboljše lastnosti Španske identitete in aktualnosti.

GENERACIO UNO

Blagovna znamka: VICENTE GANDIA
 
Španija, Utiel – Requena, rdeče, 0,75l, suho, 13% alk.
Vino je intenzivne, temne, češnjeve barve. Zelo uravnoteženo, razkriva vonj divjega rdečega sadja, robid, gozda, z zelo dobro uravnoteženim hrastovim podtonom. Prijetno, z intenzivnimi sadnimi notami, ki ostanejo v pookusu.


ALBARINO L .2018 PAZO BARRANTES

Blagovna znamka: MARQUES DE MURRIETA
 

Španija, belo, 0,75l, suho, 2018,13,5% alk.
Albariño velike osebnosti, s čudovitim in dišečim sortnim značajem in presenetljivim potencialom staranja steklenic. Na nos očara z intenzivnimi cvetnimi, sadnimi in balzamičnimi aromami in s svojo globino, eleganco in svežino navduši usta. Pazo Barrantes je popolna mešanica strukture in svilnosti, kompleksnosti in obilnosti, dolgoživosti in takojšnjega uživanja.
 

Naročite paket

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI