Večerna gala spremljava

Večerna gala spremljava

Najprej peneče, nato belo, sledi rdeče in za piko na i še sladko. Prava vinska spremljava ob okusni večerji in vse to v enem paketu. Paket zajema Prosecco Soligo, Sivi pinot Verus, Rubido Tilia ter vino, ki je zvrst štirih značilnih štajerskih sort – Daminus sladko Pra-vino.

Kaj vsebuje

PROSECCO

Blagovna znamka: SOLIGO
 
Italija, Veneto, belo, 0,75l, extra suho, 11% alk.
Slamnato-rumene barve z zelenkastimi odtenki, z izrazitim sadno-cvetnim vonjem (jabolka, hruška, akacija, agrumi), izrazito kislino, lepo uravnoteženo s sladkorjem. Najboljše popiti mladega.

 

SIVI PINOT

Blagovna znamka: VERUS
 
Štajerska Slovenija, belo, 0,75l, suho, 2017, 13% alk.
Sadna cvetica po zreli hruški, začimbah in citrusih. Zmerna kislina in mineralen karakter delujeta skladno. Prijetna cvetica v kateri se prepletajo nežne cvetlične arome in tropsko sadje. Okus je bogat in poln.

RUBIDO

Blagovna znamka: TILIA ESTATE
 
Vipavska dolina, rdeče, 0,75l, suho, 2017, 14,5% alk.
Rdeča zvrst 80% Merlot in 20% Cabernet sauvignon. Globoka rubinasta barva, bogato okroglo. Prisotne zrele arome gozdnih sadežev, suhih sliv, marmelade, nekoliko dima.

 

DAMINUS SLADKO

Blagovna znamka: PRA-VINO
 
Štajerska Slovenija, belo, 0,75l, sladko, 2018, 12% alk.
Daminus je zvrst štirih značilnih štajerskih sort. Renski rizling daje vinu poudarjene kisline, polnost ter značilno elegantno aromo. Traminec da vinu nežno značilno cvetico, Rumeni muškat svojevrstno aromo, Šipon pa strukturo in polnost.

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI