SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Penina Brut Reserve

Vsi produkti

Penina Brut Reserve

Ta cuvée je značilen za slog naše kleti. Prva penina v Sloveniji z več kot 50% vina iz rezerve v svoji sestavi, da iz leta v leto ohranja svoj edinstven značaj

Blagovna znamka: DOMAINE SLAPŠAK
14,90 EUR
DODAJ V
Penino Brut Réserve smo ustvarili s strogim upoštevanjem tradicionalne šampanjske metode. Znanje našega vinarja, ki je v preteklosti delal v velikih kleteh francoske Šampanje, nam je omogočilo, da smo kot prvi v Sloveniji oblikovali edinstven stil vina z uporabo vina iz rezerve.

Odlična kombinacija modrega pinota, chardonnaya in endemične slovenske sorte žametna črnina iz leta v leto razkriva nežno identiteto našega dolenjskega terroirja. Predvsem pa je penina Brut Réserve vino, ki popolno združuje moč, prefinjenost in eleganco, ki so temelji stila naše kleti.

DEGUSTACIJA
V nosu se začutijo arome agrumov in zrelih hrušk, za kar poskrbi chardonnay. V ustih je napad neposreden in natančen, sledi pa mu jasna svežina. Nato začutimo prostornino in gladkost modrega pinota. Zaključek je kompleksen in eleganten, za kar se je zahvaliti vinu iz rezerve.
Država porekla:
Slovenija
Regija:
Dolenjska
Barva:
Belo
Količina:
0,75 l
Sorta:
Žametna črnina
Struktura:
Penina
Sladkorna stopnja:
Brut
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Slovenija
Dolenjska
Belo
0,75 l
Žametna črnina
Penina
Brut

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI