Rebula Artwork

Vsi produkti

Rebula Artwork

(1 ocena) Napišite oceno

Zlato rumene barve z nežnimi oranžnimi odtenki, ki nakazujejo, da je vino macerirano in barikirano. Intenziven vonj se bohotno širi iz kozarca, je dolg in kompleksen, saden, lahko spominja na vanilijo in karamelo.

Blagovna znamka: KRISTANČIČ
28,00 EUR
DODAJ V
Zlato rumene barve z nežnimi oranžnimi odtenki, ki nakazujejo, da je vino macerirano in barikirano. Intenziven vonj se bohotno širi iz kozarca, je dolg in kompleksen, saden, lahko spominja na vanilijo in karamelo. Okus je bogat, z izraženo minelarnostjo, v ustih je vino suho in krepko, z dolgim zatonom. Kisline in alkohol so lepo usklajene in poudarjajo harmoničnost vina.

Priporočamo ga k zelenjavnim kremnim juham, mesnim predjedem, ribjim glavnim jedem, jedem s tartufi .

Vinifikacija: pri polovici grozdja smo opravili 14 dnevno fermentacijo skupaj z maceracijo, sledil je pretok in zorenje v rabljenih hrastovih sodih ameriškega in francoskega lesa. Mošt in kasneje vino druge polovice je fermentiral v rabljenih hrastovih sodih iz francoskega in ameriškega lesa, brez maceracije. Vsako Vino je zorelo posebej in brez dodatka žvepla. Maja 2019 je bilo pretočeno in združeno v inox posodi, kjer je zorelo še 3 mesece. Po tem času je bilo ustekleničeno – avgust 2019, decembra 2019 pa prvič dano na tržišče, pod novo blagovno znamko ARTWORK.


Vsebuje sulfit.
Država porekla:
Slovenija
Regija:
Goriška brda
Barva:
Belo
Količina:
0,75 l
Sorta:
Rebula
Struktura:
Zrela bela
Sladkorna stopnja:
Suho
Letnik:
2017
Alkoholna stopnja:
13,5 %
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Slovenija
Goriška brda
Belo
0,75 l
Rebula
Zrela bela
Suho
2017
13,5 %

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI