Rebula EKOLOŠKA 6x0,75L

Vsi produkti
-30%

Rebula EKOLOŠKA 6x0,75L

Paket šestih steklenic. Nežna mineralna nota daje vinu prijetno slanost in ga povzdigne v vlogo izjemnega aperitiva. V dolgem in obetavnem zaključku se odkriva kompleksnost vina, ki kar kliče po še enem požirku.

Blagovna znamka: ERZETIČ
68,40 EUR 47,88 EUR
DODAJ V
Vino slamnato rumene barve z zelenkastimi odtenki. Nežna in bogata cvetica nas že na prvi vdihljaj popelje med cvetoče pomladne travnike in sadovnjake, spomni nas tudi na kompot rabarbare z limonino lupino in pečena jabolka, začinjena z ingverjem in klinčki. V ustih nas razveseli njena živahnost in popolno sozvočje alkohola in kisline. Nežna mineralna nota daje vinu prijetno slanost in ga povzdigne v vlogo izjemnega aperitiva. V dolgem in obetavnem zaključku se odkriva kompleksnost vina, ki kar kliče po še enem požirku.

Vino in hrana: Rebulo Erzetič priporočamo predvsem k cvrti zelenjavi (tempuri), zelenjavnim mineštram, rižotam in testeninam, morskim sadežem, skutnim kipnikom, sladkovodnim in morskim ribam, pa tudi k obaram, piščancu na žaru, nežnim sirom in k številnim drugim jedem, ki jim prija druženje z rebulino svežino.

Vsebuje sulfit.
Država porekla:
Slovenija
Regija:
Goriška brda
Barva:
Belo
Sorta:
Rebula
Struktura:
Sveža bela
Sladkorna stopnja:
Suho
ECO:
ekološko vino
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Slovenija
Goriška brda
Belo
Rebula
Sveža bela
Suho

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI