SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Rebula Journey 0,375l

Vsi produkti
Brez poštnine

Rebula Journey 0,375l

Rebula Journey je prva steklenica trilogije rebul Domačije Medot, ki je sestavljena iz treh različinih vinifikacij rebule odličnega letnika 2018 - rahlo macerirane, sveže in barikirane rebule, ki je zorela v hrastovih sodih.

Blagovna znamka: MEDOT
6,95 EUR
DODAJ V
Vino Rebula Journey je celovita zgodba življenjske poti Zvonimirja Simčiča - Mira, na kateri je izkušnje pridobil po vsem svetu, znanje prinesel domov ter ga prelil v svoje delo v njegovih ljubih Brdih. Trideset let je uspešno vodil klet Brda, z jasno vizijo pa postavil temelje za razvoj in razcvet Brd, ki so danes prepoznavna po vsem svetu

Rebula Journey predstavlja tisti del njegove življenjske poti, ko se je zaključilo pomembno življenjsko poglavje v briški kleti in se je začelo novo v njegovi domači kleti. To vino je našlo svojo pot med svežimi, lahkimi vini, ki jih je proizvajal v Kleti Brda, ter staranimi in bolj kompleksnimi, ki jih je ustvarjal na Domačiji Medot.”
Ob vsakem požirku naj vas misli popeljejo v sončna Brda v samo osrčje Medotovega vinograda, prav tja, kjer se ta “Journey” prične! Na zdravje.

Vsebuje sulfit.
Država porekla:
Slovenija
Regija:
Goriška brda
Barva:
Belo
Količina:
0,375 l
Sorta:
Rebula
Struktura:
Sveža bela
Sladkorna stopnja:
Suho
Letnik:
2019
Alkoholna stopnja:
12,5 %
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Slovenija
Goriška brda
Belo
0,375 l
Rebula
Sveža bela
Suho
2019
12,5 %

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI