Rose

Vsi produkti

Rose

Vino zaradi bogatega telesa, sadnosti in dotika mlade lune deluje v ustih prijetno, harmonično. Opojno je kot mladost. V daljšem pookusu je prisotna fina svežina. Okus nepozaben, kot prva ljubezen.

Blagovna znamka: BATIČ
14,50 EUR
DODAJ V
SORTA OZ. ZVRST: 100% Cabernet Sauvignon
BARVA: Rose je srednje intenzivne lososove barve. Fini naravni mehurčki nas opozorijo na prefinjen Rose, kjer je željena svežina mladega roseja intenzivno zaznana.

VONJ: Čist, kot jutranja rosa. Nekoliko slajši. Najprej nas presenetijo čiste sadne arome malin, češenj in gozdnih jagod, v ozadju lahko zaznamo tudi nianse rumenega sadja.

OKUS: Vino zaradi bogatega telesa, sadnosti in dotika mlade lune deluje v ustih zelo prijetno in harmonično. Opojno je kot mladost. V daljšem pookusu je prisotna fina svežina. Okus nepozaben, kot prva ljubezen.

VINORODNI OKOLIŠ: Vipavska Dolina

TLA: lapor (opoka) pomešan z glino

TEHNOLOGIJA PRIDELAVE: Grozdje Roseja zori na izbranih legah starejših vinogradov Cabernet Sauvignona. Po selekcionirani trgatvi je Rose Batič stisnjen po stari metodi. Nato fermentira z lastnimi kvasovkami v posodah iz nerjavečega jekla. Ostanek prefinjenih mehurčkov v vinu je odraz velike ljubezni, ki jo je vinar posvetil tej sorti in negovanju vina.

PRIPOROČENA TEMPERATURA SERVIRANJA: 9- 10°C
POTENCIAL STARANJA: 5 let


Vsebuje sulfit.
Država porekla:
Slovenija
Regija:
Vipavska dolina
Barva:
Rose
Količina:
0,75 l
Sorta:
Rose
Struktura:
Sveže rdečkasto
Sladkorna stopnja:
Polsuho
Letnik:
2020
Alkoholna stopnja:
12,5 %
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Slovenija
Vipavska dolina
Rose
0,75 l
Rose
Sveže rdečkasto
Polsuho
2020
12,5 %

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI