SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Sauvignon 6x0,75L

Vsi produkti

Sauvignon 6x0,75L

Vino zlate rumene barve z zelenkastimi odtenki. Prijetna cvetica spominja na bezeg in papriko pa tudi na grenivko in pasijonko in nakazuje na njegovo kompleksnost.

Blagovna znamka: ERZETIČ
60,00 EUR
DODAJ V
Vino zlate rumene barve z zelenkastimi odtenki. Prijetna cvetica spominja na bezeg in papriko pa tudi na grenivko in pasijonko in nakazuje na njegovo kompleksnost. V ustih nas očara njegova polnost, predvsem pa bogato telo ob sorazmerno umirjeni alkoholi stopnji. Prijetno živahen in iskriv se skorajda poigrava z našimi čutili, saj nas vsak trenutek razveseli z nečem novim, kar se vse izteče v dolg in prijeten pookus zrelih vinskih not, predvsem pa izjemne elegance, poudarjene z izrazito mineralnostjo.

Vino in hrana: Sauvignon Erzetič je lahko odličen aperitiv in izjemno vino za prijateljska družina, saj mu njegova kompleksnost odpira pot do druženja z najrazličnejšimi jedmi. Kljub temu ga priporočamo predvsem k zelenjavnim frtaljam, belušem in spomladanskim solatnim krožnikom, svežim sirom kot je mocarela, predvsem pa k jedem z ribami in školjkami ter k sredozemski kuhinji z obiljem paradižnika in bazilike.

Vsebuje sulfit.
Država porekla:
Slovenija
Regija:
Goriška brda
Barva:
Belo
Sorta:
Sauvignon
Struktura:
Sveža bela
Sladkorna stopnja:
Suho
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Slovenija
Goriška brda
Belo
Sauvignon
Sveža bela
Suho

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI